27-10-2010, 10:17 PM
|
#2 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: taşların dili bende taşları severim ve yaklaşık 2 ay önce almıştım kendi kullandıgım kişisel taşlarımı. almadan da internet üzerinden bir araştırma yapmıştım. şuan sitenin linkini kaybettiğim için ulaşamıyorum. ama taşlar hakkında bilgiler veren bir siteye denk gelmiştim. her ne kadar doğruluğunu kesin olarak bilemesemde içindeki bilgiler geneldede bahsedilen özelliklerdi. ve kendime bir çıktısını almıştım taş özelliklerinin. burda sizlerle o bilgileri paylaşmak istiyorum. eğer bir yanlışım varsa bilgilerde belirtin lütfen vede uyarın. çünkü bende güvenilirliği konusunda emin değilim. ama kendi taşlarımı buradaki özelliklere göre seçtim. bende kolye ucu olarak:ametist, malakit, oniks ve kristal kuvars var. florit taşlarından oluşan birde bilekliğe sahibim.
aynı zamanda sitede birkaç uyarı verilmiş taşlar hakkında bilgilerden önce onları yazayım. *sitede taşlar hakkında detaylı bilgi verilmemekle birlikte, buverilen bilgiler sadece yüzeyseldir. bazıtaşlarınismi dahi anılmamaktadır. *her taş kullanacak kişiye göre özel olarak hazırlanır. örneğin kişilerde ısrarcılık yaptırdığı için ege insanına verilen taşı karadeniz insanına vermiyoruz. vermemiz gerektiği durumlarda ise sayısını ve çaplarını kişinin özel durumlarını göze alarak belirliyoruz.bu konuda işinin tansiyon, kolesterol ve şeker değerleri ile mesleği ve ailevi durumları, borcu, boy ve kilosu gibi daha bir çok detay, önemli rol oynamaktadır. *taşların faydası gerçektenvardır. sonuçları, asla psikolojik değildir. ama doğru zamanda ve doğru şekilde kullanılmak kaydıyla. örneğin sadece üzerinizde bulunması gereken bir taşı, teninize değecek şekilde (hatta takı olarak) kullanırsanız; telafi edemeyecek sonuçlar alabilir; hayati risk taşıyabilirsiniz.lütfen taş seçimi yapmadan bizimle temas kurun.(diolardı ben bunu yapmadım.) *ayrıca burçlaragöre taş seçimi doğru değildir. burçlar taş seçiminde kullandığımız unsurlardan sadece birisidir. taş seçiminde 20'den fazla unsur kullanılır. ve buraya yazarken buldum siteyi iyimi :))) temayı değiştirdikleri için tanımamışım. Şifalı taşların faydaları: 1- Tüm sıradan taşlar ve değerli taşların farklı derecelerde manyetik güçleri vardır. Pek çoğuda tedavi edici özelliğe sahiptir. 2- Tüm varlığımızı etkileyebilecek güçlü potansiyele sahip titreşim ve frekansları çekerler. 3- Ayrıca güçlü enerji alanları yaratarak bu enerjileri bize yüklerler. 4- değerli taşlar, vücudumuzu, ruhumuzu ve zhnimizi canlandırır, dengesizliklerimizi tedavi eder. 5- Değerli taşlar, renkleri, ışığı, yaşamı, canlılığı, saydamlığı, berraklığı ortaya çıkarır. 6- Yaydıkları ışıklarla, bizi rahatlatır, dengeler, yatıştırırlar. Böylece yeteneklerimizi daha iyi kullanabiliriz. kaynak: Şifalı Taşlar
bunlar taşlar hakkında genel bilgiler.her bir taşın kendi özelliklerini daha önce açılmış olan ilgili konu başlıklarına yazıyorum.
sizler yine "http://www.hayatimdegisti.com/forum/...dogal-gucleri/" başlığı altında taş ismine göre konularda bulabilirsiniz.
ışıkla kalın. |
| |