28-10-2010, 09:31 AM
|
#2 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: okyanus yürekli dostlar Harikasın Bengüsu, Sabah sabah nassıl iyi geldi, nasıl içimi ısıttın anlatamam. Okyanus yürekli dostlarım olduğu için şükrediyorum. Allah insanı dostsuz bırakmasın, yalnız koymasın. Bazen öyle darlanıyor ki insan, bir el uzansın, bir bardak çay, sıcak bir gülüş arıyor. Bazen sadece susmak istiyor bir dostun yanında. Bazen sadece bir omuz istiyor. Arayacak birilerinin olması, senin için sana gelecek birilerinin olması. "Geçecek bunlar", diyecek birilerinin olmasını istiyor. Bugünü dostluğun günü yapalım madem öyle. Ben daha bu cümleyi bitirmeden canyoldaşıma "Onu çok sevdiğimi" söyledim bile. Allahım, çok şükür çevrem muhteşem insanlarla çevrili. Sabah sabah sevgi böcüğü oldum yine. Seni çooooook seviyorum Bengüsucum. O sıcacık tertemiz kalbini, yumuşacık sesini, gönülden kurduğun cümlelerini... Senin de çevren bir ömür harikulade dostlarla çevrili olsun.(yakın uzak farketmess) İyi ki varsın canım benimmmm:)) SEni hasretle kucaklıyorummm:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |