28-10-2010, 10:29 AM
|
#6 (permalink)
|
Guest | Cevap: okyanus yürekli dostlar Alıntı: Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Harikasın Bengüsu, Sabah sabah nassıl iyi geldi, nasıl içimi ısıttın anlatamam. Okyanus yürekli dostlarım olduğu için şükrediyorum. Allah insanı dostsuz bırakmasın, yalnız koymasın. Bazen öyle darlanıyor ki insan, bir el uzansın, bir bardak çay, sıcak bir gülüş arıyor. Bazen sadece susmak istiyor bir dostun yanında. Bazen sadece bir omuz istiyor. Arayacak birilerinin olması, senin için sana gelecek birilerinin olması. "Geçecek bunlar", diyecek birilerinin olmasını istiyor. Bugünü dostluğun günü yapalım madem öyle. Ben daha bu cümleyi bitirmeden canyoldaşıma "Onu çok sevdiğimi" söyledim bile. Allahım, çok şükür çevrem muhteşem insanlarla çevrili. Sabah sabah sevgi böcüğü oldum yine. Seni çooooook seviyorum Bengüsucum. O sıcacık tertemiz kalbini, yumuşacık sesini, gönülden kurduğun cümlelerini... Senin de çevren bir ömür harikulade dostlarla çevrili olsun.(yakın uzak farketmess) İyi ki varsın canım benimmmm:)) SEni hasretle kucaklıyorummm:)) ![](http://istiyor.us/photos/7/8/7899_20089_17_23_22_35_809882.jpg) | canım benim çok teşekkür ederim sesindeki enerji yazılarınada yansıyor. Alıntı: tolgaasya Nickli Üyeden Alıntı
Günaydın. Bu güzel yazı ile, güne harika bir şekilde başladım. Teşekkürler. | teşekkür ederim tolga bey Alıntı: justagirl Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel bir hikayeydi çok teşekkür ederim.
Haklısın ben hep derede boğuldum hep... | derelerden çıkıp okyanusda buluşalım.sevgiyle mutlu kalın Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Üzerime alındım yazıyı :) Birkaç tane okyanus yürekli dostum var benim , ben de az sayıda kişinin dostuyum , çünkü dostluk arkadaşlık gibi değil az ve öz oluyor , yazı çok güzel ... Tekrar hatırlattığın için çok teşekkürler ...
Okyanus yürekli dostlar bulman ve okyanus yürekli dost olmak dileğiyle... Süper bir gün diliyorum canım benimmmmmmmm.... | okyanus yüreklim etrafında hep okyanus yürekli dostlardan olsun |
| |