28-10-2010, 12:49 PM
|
#50 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Yaşasınnnnnn Süper 3 gün yaşamayı umuyorum , oğluşuma doyamamıştım geçen günlerde tatilde doyabilmeyi planlıyorum , dolu dolu vakitler geçirmeyi , oyunlar oynamayı , ona sımsıkı , kocaman sarılmayı , doya doya sarmayı , öpücüklere boğmayı daha neler neler... Onunla dolaşmayı ve önümüzdeki hafta Bremen Mızıkacıları tiyatro oyununa götürmeyi planlıyorum. Yaklaşık 50 defa falan okuduğumuz kitabı bir de izlesin istiyorum , tiyatroya götürmek için erken olabilir mi bilmiyorum ama olsun :) Bugünlerde pek bi sevgi böcüğü olasım var , herkese gülümseyip selam veresim , uzun uzun konuşasım , dinleyesim var. Dostlarım göresim ve vakit geçiresim var. Her anın değerini bilip , her anı değerlendiresim var. Buna istinaden baggysus'la buluşasım , cumartesini çok süper geçiresim var. Şimdilik görüşme planımız var , gerçekleşince onu da mutlu bir şekilde yazasım var. :) | Allahım bu ne enerji yarabbimmm:)))) SEn hiç durma, hep böyle coşşşşşşş:)) Harikasın canım benimmmm:)) Büttün dilediklerin büyük bir keyifle gerçekleşir inşallah:)) Mutluluğun, yaşam heyecanın, içindeki sevgi daim olsun canım benim:))
__________________ "... I'm just a dreamer I dream my life away I'm just a dreamer who dreams of better days." |
| |