28-10-2010, 05:18 PM
|
#52 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Kesinlikle vazgeçmeyi bileceksin eğer vazgeçemiyorsan o senin değil sen onun malı oldun demektir, ne güzel yazmışsın çok sağ ol... | gerçekten çok doğru bir söz.. bana her ne kadar çok farklı bir olayı anımsatsa da. yüreğinize ruhuna teşekkürler.. sözlerinizlee bilerek yada bilemeyerek farkındalığımı artırıyorsunuz.
herşey tadında bırakılınca güzelmiş, sizde arabanızla bu bağlamda vedalaştınız. her ne konuda olursa olsun bunu yapamayan insanlar çok var. kutlarım sizi hayatını değiştiren insanlardan olduğunuz için. ve ayrıca teşekkürler benimde hayatımı değiştirmemde yardımcı oldugunuz için.
oğlunuz ve yaşadığnız gerçekten çok güzel anlar, anılar. yaradan herkese nasip etsin aranızdaki muhabbeti.
sizin gönlünüzün güzelliği yazılarınızdan, buradaki/hayatınızdaki insanlarla olan muhabbetinizden, hissettirdiğiniz/hissedebildiğimiz yüreğinizden, nickinizden bile bellii:) ruhunuzda büyük bir sevgi okyanusu barındırıyorsunuz adeta;) ve bunu herkese yüce gönüllülükle sunuyorsunuz:) bizler/bende bunu hissedebiliyoruz/m. sınırsız sevgi dolu olan yüreğinize sağlık sıhat mutluluk diliyorum.
yaradan bütün bu güzellikleri hayat yolunuza seriyor. hayatınızdaki bu tüm güzelliklerin, ailenizle mutlu/huzurlu/neşe dolu yuvanızın bir ömür daimi olmasını diliyorum;) herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum tüm kalbimle:)
unutmadan günlüğünüzü hayırlı olsun. zevk ile takip edicem küçük prensin yaramazlıklarını ve güzel dizelerinizi.
ışıkla kalın;) |
| |