Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 07:34 PM   #127 (permalink)
justagirl
Üsteğmen

justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart Cevap: just a girl....

Korktuklarımın hiçbiri olmadı günlük.
Ben gene vesveselerimle kaldım. Beraber uykusuz kalışımızla kaldık. Olsun akşam üstü kestirdik

Bugğn yeni öğrendiğim bir şeyi uyguladım. Olumsuz düşününce "bundan sonraki düşüncem ne olacak acaba?" diyorum. Beynim susuyor. O kadar ilginç ki...
Susuyor bir an afallıyor, ara veriyor. Çok komiğime gitti. Ama güzeldi. Bunun için teşekkür ediyorum.

Bugün ne farkettim biliyor musunuz? Geçmiş yazılarımı okurken..
Ben ayrı kaldığım bu dönemde yine üzüldüm, yine ağladım yine kızdım tepindim ama hiç eskisi gibi olmadım, yani depresyonun kenarına gidip gelmedim, ya da depresyona girmedim. Kızdım bozuldum hop devam ettim. Bunu bugün farkettim günlük. Sevindim buna... Depresyone girmiyorum artık.
Vesveselerim geçmedi, bazen paranoyalarım da başlıyor hani kötüleşiyorum zaman zaman demek istiyorum ama depresyone girmiyorum.

Kendimi bunu geç de olsa farkettiğim için kutluyorum. Aferim bana.. Aferim!