Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28-10-2010, 09:09 PM   #25 (permalink)
vittoria è nostra
Yüzbaşı

vittoria è nostra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
vittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to allvittoria è nostra is a name known to all
Standart Cevap: AYNA MEDİTASYONU

Alıntı:
birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bugün çok mu yüklendim acaba kendime az önce tüm yazılanları okudum ve hemen denemek için aynaya gittim :( aynaya bakmamla 2.saniyede onun bana baktıgını hissetmem bir oldu ürktüm son zamanlar fiziksel olarakta kendime pek bakmadıgımdan daha bir yabancı geldi aynadaki bana :( 5saniye bile bakamadan bıraktım aynayıı.

nasıl devam edicez bu garip korku varken içimizde?

birde aynadakinin bize baktıgını hissettiğimiz an tamamlanmış mı oluyor meditasyon? başarmış mı oluyoruz? ben ilk defa deniyorum da hem meditasyonu hem de ayna meditasyonunu.

birileri yardımcı olabilirse sevinirim yoksa bu gece aynaya bakamadıgımdan lenslerimi çıkaramıcam

bakalım bir sonraki denememde süslenip püslenip geçeyim ayna karşısına bir de öyle deneyeyim belki korkmam

Alıntı:
frezya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba birAsiAksAçlıkız,problemini net bi biçimde yazarsan sanırım daha iyi yardımcı olabiliriz:)Elimizden geldiğince...
daha öncede yazdığım gibi ayna meditasyonunu ilk defa bir kez denedim ve başardımmı başarmadımmı emin değilim. bu konuda sorularım olucak.

net bir şekilde maddeler halinde belirtiyim sizin cevaplamanız daha kolay olsun.

1.soru : ilk denememde buradaki yazıları okudum ve ayna aldım elime. aynaya bakmamın 2. saniyesinde yabancı biri gibi onun bana baktıgını hissettim ve korktum ürktüm bıraktım aynayı. sorum aynadaki kişinin bana baktıgını hissettiğim an meditasyonu başarmış mı oluyorum? yani olay oradakini görebilmek mi sadece?

yada
2. soru: benim ilk denemelerimde korku kapladıgı içimi. ve ben aynaya bakmaktan korkuyorum önünden geçemiyorum nerdeyse:( ben onun bana bakmasına izin verirsem içimi daha çok korkuyla dolduruyorum:( bu başlangıç ürkme olayını nasıl altabiliriz? deneyenler fikirlerini paylaşabilirlermi acaba?

3.soru: biz bu ayna meditasyonunu telkinlerin etkisini kuvvetlendirmesi için ve vücudumuza çevremizdeki olumlu enerjiyi çekebilmek seçiyoruz.(aynı şekilde olumlamalarıda bu iki amaç doğrultusunda yapıyoruz). burdaki sorum aynada o kişi bana baktıgında benim ne düşünmem gerekir? olumlama cümlelerini mi söylemeliyim? yoksa o kişi bana öcü öcü baktıktan beni korkutup kaçırdıktan sonra ne yararı var ayna meditasyonunun.. yani meditasyonu tamamalayıcı bişi olması gerekio gibime gelio sadece aynadakini keşfetmekle olay bitmiyor gerek olumlama yada istenilen güzel sözler vs sarfetmek meditasyonu tamamlamak için bir etken dimi? bana okuyunca öyle geldi sanki. ama kimsede aynada aynadakini görünce ne yapılması gerektiğinden
bahsetmemiş.. sadece herkes o kişiyi gördüğünü belirtmiş. bende tereddüte düştüm bu nedenle :( aydınlatırsanız beni ışığınızla çok sevinicemm.

ışıkla kalın. teşekkürler yardımlarınız için.
vittoria è nostra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla