Cevap: Morliçe :) Tropikal_k ruhum yine haykırışlarda..mutlu olmadıgımın farkındayım ısrarla mutluyum mutluyum deyip durdum bugun ama degılım . saglıgımda yolunda gıtmeyen şeyler var.... korkuyorum fazlasıyla tek buda degıl yaa sınav yaklastı ve calışmak istemıyorum..atanamıcagımı bılıorum cunkuu hayal kuramnın anlamı yokk ..olumlu dusuneyım dıyorum ama yok işte yokk ... aynı andada unının ödevleri başlıcak hem 1.sınıf hem 2.sınıff surusune bereket ..bu kadar yukun altından galıp gelemem ben okadar guclu degılım .rabbım ne olur benı saglıgımla sınamaa ...ne olurr.ailem yıkılır cok uxzulurler .hayaallerime ulaşamam ...bana guç ver sonsuz guç ver..dayanma gucu verr ... bugun zorladım kendımı calıştım bıraz ama yok ya yok ..düşündüm sonra dedim ne için calışıorum deli gibi... sonucu yenilgiyle bitecek sınava hazırlanmanın anlamı yok dıe.kızıyorum suan kendımee ya dıyorum napıorum ben aslında bugun herşeyi sorguladım butun isteklerimi vede farkettim kiaslında istemiyorum ..onu beklemektende sıkıldım neden bekliorumki dedim ya neden ..ben diyelimki evlendım ya mutsuz olursam ..ablam onu istemiyo vede asla ablama anlatamam ya ozamn kime anlatıcam ben kımım kalırkı off iidegılım benn neden bole oldu neden başa döndum yınee..hep bunu yapıorum yaa asla ilerleyemıyorum geçmişimde 5 kişiyi affedemiyorum .. yada hep isteklerimi sorguluyorum..başarısızlıklarımı duşunuorum..hayallerimi düşünüyorumm hani diyorum hani hangısı olduu ..ne hakedıyodum oysa.. neden bana isteklerimi vermedinn neden başarmadın ..asla ilerde bi ev kızı olmak isteyorum ..ben kimsenin yasaklarına gelemm yaa ben böleyim neden degıstırmeye çalışıosun nedennn kabullenmıyosunn .... bu yazdıklarımı okuyan herkesten yardım istiyorum napabılırım dieee
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |