Cevap: Reiki deneyimlerim Reiki ye inisiye olmak aslında sadece bir başlangıç. Yeni bir yaşam tarzının yeni bir dünyanın başlangıcı bana göre ve benim öğrendiğim Reikinin önceliğinin başkalarına şifa vermek olmadığı. Öncelik bize ait. Öncelik kendimizi iyileştirmemiz ile ilgili. Çok doğaldır ki kendimizi iyileştirmeden başkalarını iyileştiremiyeceğiz. Tıpkı kendimizi sevmeden başkalarını sevemiyeceğimiz gibi. Ben de bu prensipten yola çıkarak öncelikle kendimi geliştirmek ruhsal olarak iyileştirmek için çalışmalar yapıyorum. Reikinin prensiplerini bir kağıda basıp evimin çeşitli yerlerine astım.Bunlar bildiğiniz gibi.. Yalnızca bugünlhiçbir şeye kızma .... Yalnızca bugün endişelenme... Yalnızca bugün müteşekkir ol... Yalnızca bugün bütün canlılara nazik davran… Yalnızca bugün ekmeğini dürüstçe kazan... Mümkün olduğunca uygulamaya gayret ediyorum. Özellikle kızma konusunda biraz zorlansamda bunun da üstesinden geleceğim.İnanıyorum. Kendimi geliştirmeye yönelik olarak Hatsurei - ho çalışmaları yapıyorum. Bu çalışmalara henüz başladım.Umarım güzel sonuçlar alırım. Bu günlük aktarmak istediklerim bunlardı. Sevgi ile kalın. Hepinizi çok seviyorum.
__________________ Teşekkür ediyorum.İyiki varsınız.İyiki yanımdasınız.İyiki aranızdayım. |