Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-09-2008, 04:35 PM   #309 (permalink)
bigci
Binbaşı

bigci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13
219 Mesajinıza toplam 634 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bigci is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: bigcinin günlügü :p benimde olsun

[b] sevgili ablacım sevgili sycorox ben şunu ifade etmek istedim ablacım . benim bu günlügü açma sebebin bana akıl ve fikir düşüncelerinizi aktarmanızdı nasıl daha aydınlık bi serkan yaratabiliriz fikrinizi bana söylemenizdi ama ben sunu gördümkü ben gerçekleri yazdıkcaı bana yalan seyler yazmamı istediniz mutlu oldugumu okumak gibi ben yalan soylemeyi beceremiyorum ! nabıyım mutsuzum göz göre göre sırf mutluyum yazmak için yazamzdım gerçekler acıydı ama gerçekdir ben mutsuzdum ve nasıl aydınlıga cıkacagımı sizden ögrenmeyi beklerken hep bana tepki gösteren siz oldunuz ama bi gün biri cıkıp demediki ( hayal abla vs gibi ablallarım hariç.) sen niye üzgünsün yeter artık demedi hep azar hep şılgır ve orjinal hazır cümle su idi sen mutsuzsan sana yazmıyorum ! yazmayın umrumda degil dedim bende dedimya işte
benim bu günlügü açma amacm bana fikir vermenizdi madem kimse bana fikir vermiyo artık bu gunlugun olmasına mana yok demişdim ben sadece :P anlatmak , istedigim bu idi kalıplasmıs cümleler dısında bi şey duymadım ama sagolun iyi kötü herkezin bir az yardımı oldu bana mutluyumu ehh işte ama mutsuz olmakdan iyidir . az bucuk gelişdim ama siz hep azarladınız beni bu beni dahada bunalıma sokdu sagol hayal ablacım iyiki varsın her sekilde yanımda oldun sen

sevgilerle tabi sadece haya abla degil iyi kötü herkez yanımda oldu bazı sahıslar hariç . dedimya bana fikir vermenizi beklerken azar zılgın verdiniz :Pp

ama genede iyiki varsınız ben arabeks sarkılar dinleyip aglayan bi mahlukattım :O su an bu haldeysem yani mutlu isem gülüyorsam sizin sayenizde . sadece bi kaç takıntım kaldı onuda aşdımı güzel olcak :) sevgilerle

bi edit yapıyom unuttum hayal annem bitanem annem ve arkadaslar size bi şey soyleyim benim yazılarda yamuk yamuk yazmamın en büyük sebebi

* ben ölü doğdum doğdugumda çocukluk felçi geçirdim beyin damarlarımın zedelenmesinden dolayı

bu yuzden dolayı kii 17 yasında babamın doktora kızıp beni tedaviden aldıgını soyleyim ben fizik terapi görüyordum ellerimde çözemedigim bi titreme var benim.

* benim parmaklarımdan serçe parmagım kırıl bunu bahsetmişdim ben askerden evel taekwondocuydum turkiye 3. lügüm var 18 yasındayken serçe parmagım kırıldı bi musabaha sayesinde ve sag elimin orta parmak kemigi zedelendi o yuzden bazen klavyede olsun işde olsun hep bunun acısını cekerim elimden gelenin en iyisi olarak yazmaya calısıyorum :(

hayal ablam sana üşenmek kızmak ne haddime bitanem ablam benim sen lafda abla degilsin kalbimden ablamsın