Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2010, 04:49 PM   #18 (permalink)
zamanı_geldi
Üsteğmen

zamanı_geldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 593
357 Mesajinıza toplam 832 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
zamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura aboutzamanı_geldi has a spectacular aura about
Lightbulb Cevap: zayıflama başarılarınız..

bir sitede yorum gördüm..
Semiha der ki:
9.Ağustos.2010 / 8:23 pm
Merhaba arkadaşlar, önyargılı davranmamanızı tavsitye ederim bu rejime. Ben 2008 yılında uyguladım ve 3 ay gibi kısa bir sürede 15 kilo verdim. Maalesef korumasını yapamadım, buna rağmen 2 yıldır sadece 5 kg geri aldım. Rejimden sonra bütün tahlillerim mükemmeldi, kolesterol da buna dahil. Kitabı dikkatli okursanız yağsız et ve süt ürünleri tavsiye ettiğini göreceksiniz Dr Dukan’ın. Yağsız etlerde ise kolesterol düşüktür. Şarküteri ve yağlı etler ve süt ürünleri ( balık hariç ) yasak zaten. Ilk 1 hafta zorlanırsınız ama devamında kendinizi çok iyi hissedeceksiniz. Inanın kilolar saatler sonra bile eksiliyor. Sürekli tartılmanızı tavsiye ederim. Sorunuz varsa, lütfen yazın hepsini cevaplarım…

Semiha der ki:
9.Ağustos.2010 / 8:25 pm
Ayrıca diyet istisnasız her vücutta etkili, yaş cinsiyet farketmiyor… Yakın çevremden, annem dahil onlarca kişi zayıfladı bu diyetle…

GIA der ki:
9.Ağustos.2010 / 9:56 pm
Öncelikle siz Dukan diyeti mi yaptınız, yoksa genel bir karbonhidrat diyeti mi?
2008′de Dukan’ı nasıl keşfettiniz? Fransa’da mı yaşıyorsunuz?

Semiha der ki:
13.Ağustos.2010 / 4:31 pm
Evet Gia, Dukan diyetini yaptım. Fransızca biliyorum, kitabı ve Dr Dukanı da yurtdışındaki arkadaşlarımın rejim tecrübelerinden öğrendim. Kitabı yolladılar bana ve öylece başladım… Rejimle ilgili aklınıza takılan birşey varsa bana sorabilirsiniz, nerdeyse ezbere biliyorum kitabı Yabancı dil biliyorsanız, rejimle ilgili fransızca, ingilizce ya da bulgarca forumlara göz atmanızı tavsiye ediyorum. Orda da binlerce yemek tarifi bulacaksınız. Menünün çeşitlendirilmesi rejim yapmayı oldukça kolaylaştırıyor…