Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2010, 12:16 AM   #8 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Para size aksın

senin para durumun nasıl bilmyorum doğrusu, ama ben çoookk çalışan ama yeteri kadar refaha eremeyen insan tanıyorumm..çookk karşısına ihtiyacı olan çalışacağı iş çıkmayan insan tanıyorumm..çookkk çalışıp emeğinin hakkını alamayan maaşı ödenmeyen insan tanıyorum..işte bunlar parayla olan ilişkilerinde sıkıntılı blokajları olan insanlarr..

aynı zamanda parayı iş fırsatını ve bolluk bereketi seçen insanlar var..paylaştıkca parası artan en zor zmanlarda krizlerde fırsatlar yaratan az parasıyla refaha erişen insanlar..işte bu insanlar yanlış düşüncelirnden arınmış insanlar..ama sen parayı bolluk beeketi refahı yanlış düşüncelerinde olsa blokajlarında olsa kazanabileceğini düşünüyorsannn sana kolay gelsiinnn)

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla