Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2010, 01:59 AM   #223 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:)

işte size hastane bahçesinden ama özel bir ağaç resmiiiii..iki farklı gövde nasıl sarılmışşş....iki farklı gövdenin bu kadar sarıldığı bir başka ağaç daha görmemiştimmm..garip olan bu ağaca kendimi neden yakın hissettiğimmm..kendim için seçtiğim ağaç başkaa ama bu ağaçtan ,bu ağacı hergün kontrol etmekten kendimi alamıyorumm..yaprakları dökülmüşmü diye hergün kontrol ediyorum..ulu çam ağacımıda kontrol ediyorum ama onun için endişelenmiyorum biliyorumki her sabah benim yolumun üzerinde beni karşılayacak ihtiyacı olan suyu alıyor ve sağlıklı..ama bu ağaaççç ..sarmaş dolaş olmuş iki gövdeden oluşan garip bir ağaçç..bir gövde kendine çok yakışan benim kadar yakışan kırmızı yapraklar vermişş bir gövde ilk baharda çiçek açacak meyve veren sonbaharda yapraklarını döken bir meyve ağacıı..kendime neden yakın hissediyorum bu ağacı anlamadımm..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla