Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2010, 12:14 PM   #35 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia
 
Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Mar 2009
Bulunduğu yer: Mutlulukya
Mesajlar: 5,993
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Olumlamalar Yapma Sanatının İncelikleri (telkin sanatı)

Alıntı:
neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Olumlamayı kendimiz yapmasak hazır olumlanmışını okusak. Şahsen benim kendi metnimi hazırlamam bu kararsızlıkla bin senemi alır da?
Bir de hazır yazmışken bir olumlama kitabı tavsiye etseniz. Yarın gidip alsam?
Hazır olumlamalar genellikle daha genel cümleler içerirler. Bu özellikleriyle de geniş kitlelere yarar sağlarlar. Ancak bazı durumlarda kendi cümlelerinizi devreye sokmanız gerekebilir. Örnek bir sağlık olumlamasını ele aldığımızda genel cümleler görürsünüz. Ama atıyorum çok sık rastlanmayan bir hastalık karşı karşıya kalınırsa bunun için kişinin daha da özelleştirerek olumlama yapmasında yarar vardır diye düşünüyorum.

Yine de olumlama metni hazırlamak gerçekten kolay olmayabilir. O nedenle ben de yazılmışlarını tercih ediyorum. R. Şanal'ın Kuantum Olumlama kitabını edinebilirsiniz.

Sevgilerimle.
__________________
Işıldayan Safir isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla