Cevap: Hediye Mutluluk Telkini Asicim,
Nacizane fikrimi söylemek istiyorum. Tamamen kendi deneyimlerimden yola çıkarak bir şeyler söyleyeceğim. Telkinleri dinlerken eğer hala böyle sorunlar olmuş oluyorsa demek ki günlük hayatta seni etkileyen başka şeyler var. Mesela telkinler sana olumlu şeyler söylerken hayatındaki insanlar ya da olaylar negatif şeyler gönderiyor olabilir bilinçaltına. Buna acıklı ve kötü filmler de dahil hatta şarkılar da... Zihnini herhangi bir şey kirletiyor olabilir.
Bunun dışında başka bir sorunun da olabilir. Hani sen kendine güveninin olmadığını sanırsın ama gizli, hiç fark etmediğin bir sorun da olabilir. Görünen sorunları çözmek geçici çözüm getiriyor sadece. Bu bende de olmuştu çünkü.
Ben şu anda disiplin+erteleme+kendine güven dinliyorum. Odamda bu üçlüyü dinliyorum. Mutfakta mutluluk açıyorum. Bazen moralim bozuksa geceden sabaha sırf mutluluk çalıyorum. Yani mutluluğun bir süresi var mı bilmiyorum gerçekten :) Ama ben kafama göre dinliyorum. Zaten genelde de mutluyum.
Suçluluk için ben fazladan olumlama yapıyorum.
Bunlar dediğim gibi benim yaşadıklarım. Yanlış da olabilir doğru da. Ben bir zararını görmedim. Sana da fikir olsun diye yazdım.
Sevgiler...
__________________ Kendimi seviyor ve onaylıyorum. |