30-10-2010, 08:35 PM
|
#68 (permalink)
|
Yüzbaşı
Tesekkür: 9,013
553 Mesajinıza toplam 1,445 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Hediye Mutluluk Telkini yeni gördüm:))
sanada çok teşekkür ederim Ezeli_Nur ;) mutluluk telkinini bu akşam itibari ile başlıyorum:) ayna egzersizi ve meditasyonunu birkaç zamandır deniyorum zaten biraz daha çalışırsam başarıcam:) Affetme meditasyonunu söylediğin iyi oldu hiç aklıma gelmemişti hemen bakıyorum:) herşeyin gönlünce olmasını diliyorum, ışıkla kal:)
çok teşekkür ederim cliviafcım;) evet seninde söylediği gibi olma ihtimali çok yüksek ve bunun için bende gözlerimi dört açıyorum evdekilerin hçbir olumsuzsözünü dikkate almıyorum duyunca hemen kendimi bunların başka kişilerin düşüncesi oldugunu önemsememem gerektiğini hatırlatıyorum herkesin fikrinin ve bakış açısının farklı oldugunu fikrine saygı duymam gerektiğini ama bundan etkilenmememi söylüyorum kendi kendime. ki onlarıda çok sık uyarıyorum başkaları hakkında olumsuz fikirlerini bana kabul ettirmemeleri için. zaten onlar çoğunlukla tv izler onuda ben izlemem pcde sizlerleyim genelde:) çok fazla filmde izlemem. yaşadığım son beni yıkan olaydan sonra market alışverişi dışında hiç dışarı çıkmadım. birde soğudu hava ev kuşu oldum:) telkinleri dinlemeye başlayalı başka müzik dinlemiyorum çoğunlukla. dinlesemde içeriği olumsuzsa bir arabesk gibi:) sadece 1 defa dinleme hakkı tanıyorum kendime ikincisi yasak:)) genelde olumlu sözleri olanları tercih ediyorum. ama çoğunlukla ya meditasyon ve yoga için olan müziklerden dinliyorum yada sadece telkin tercih ediyorum. bu nedenlerle kendimi hertürlü olumlu yönden geliştirmeye çalışıyorum.
sorunun bir nedeni şöyle olabilir beni ve diğer kardeşlerimhep siz bişi yapamazsınız beceremezsınız modunda yetiştirildik diğerleri hiç kulak asmadı bu sözlere ama evde en çok kalan ben oldugum için bzimkilerin bütün negatif enerjisini ben aldım sanırım :( bu nedenle uyuyan egomu uyandırmak, suçluluk hissimi yok etmek, kendime güvenmek ve başarabileceğime inanmak için çaba sarfediyorum işte. yeniden yapılandırmaya çalışıyorum kendimi.
bende Zerynthia'nın söylediği üzere kendine güven, başkalarının düşüncelerini önemsememe, mutluluk ve sınav heyecanı olarak düzenlemeyi düşünüyorum listemi ancak egoyu çıkarmakta kararsızım :(belki birkaç gün daha dinledikten sonra çıkarırım listeden.
olumlamalara başlayalı 2 gün meditasyon denemelerime başlayalıda 1 gün oldu giderek artırmayı düşünüyorum hergün hergün denicem bünyem alışıcak zamanla daha kolay yapar hale gelicem olumlama ve meditasyonlarımı.
çok teşekkür ederim değişik açılardan bakmamaı sağlıyorsunuz. herşeyin gönlünce olmasını diliyorum canım beniim;) ışıkla kal:) |
| |