Alıntı:
Bluepebbles Nickli Üyeden Alıntı
Selam Matriciimm, Seni buralarda görmek ne kadar güzel. Sen akşamları giriyorsun anladığım kadarıyla. Ben buradan seni takip etmeyi bırakıp bir mail atayım bari. Böyle olmayacak bu iş. Meraktayım zira:))) Fırsat bulunca okumakla kalma, uygulamaya da geç. Emin ol çok memnun kalacaksın:)) Senin oğlanı da öp benim için:)) |
selam dostum,
su siralar ben kendimi takip edemiyorum :) kimsenin takip edememis gayet normal :) biliyorsun is degisikligi nedeniyle biraz daral gunler gecirdim.
yeni isyeri daginik, duzensiz, yoluna koymak dusundugumden uzun zaman aliyor. butun dikkatimi ise vermek icin nete giremiyorum. ama biraz yol aldik gibi. sanirim bundan sonra daha rahat olucaz.
bu sitede okudugum butun yazilari hayatima gecirmeye calisiyorum, fakat cok zorlaniyorum, sanirim ulke calisanlari olarak hala cok profesyonel degiliz, hala eski duzen islerin yuruyecegini dusunuyoruz. o yuzdende yeni gelismelere ayak uydurmak zaman aliyo, is hayatimiz bile ikilem icinde kaliyor.
neyse, sonucta bu ise basladim ve sonucunu mutlaka getirmek istiyorum, zamanla sanirim ya iyi seyler yapicaz, yada bende eski duzene ayak uydurucam :)
sonucu gorucez..
bu siteye yeni uye olan arkadaslar varsa, ve bu yazidgimi okuyorlarsa, gercekten yazilari okuyarak hayatlarini duzene sokabilirler. rahatlamanin yollarini bulabilirler. mutlaka boyle guzel bir siteden faydalanilmali.
evet dostum, iste kisaca boyleeee.. bende senin yazilarini coookk ozledim. bi sigara olayimiz vardi ama sanirim su siralar gundeminde degil. daha sonra yeniden denediginde bakariz bu konuya :)
oglumu optum senin icin.. tesekkurler.
dostca kalin...