01-11-2010, 12:00 PM
|
#53 (permalink)
|
Guest | Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: birAsiAksAçlıkız Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok doğru bir söz.. bana her ne kadar çok farklı bir olayı anımsatsa da. yüreğinize ruhuna teşekkürler.. sözlerinizlee bilerek yada bilemeyerek farkındalığımı artırıyorsunuz. herşey tadında bırakılınca güzelmiş, sizde arabanızla bu bağlamda vedalaştınız. her ne konuda olursa olsun bunu yapamayan insanlar çok var. kutlarım sizi hayatını değiştiren insanlardan olduğunuz için. ve ayrıca teşekkürler benimde hayatımı değiştirmemde yardımcı oldugunuz için. oğlunuz ve yaşadığnız gerçekten çok güzel anlar, anılar. yaradan herkese nasip etsin aranızdaki muhabbeti. sizin gönlünüzün güzelliği yazılarınızdan, buradaki/hayatınızdaki insanlarla olan muhabbetinizden, hissettirdiğiniz/hissedebildiğimiz yüreğinizden, nickinizden bile bellii:) ruhunuzda büyük bir sevgi okyanusu barındırıyorsunuz adeta;) ve bunu herkese yüce gönüllülükle sunuyorsunuz:) bizler/bende bunu hissedebiliyoruz/m. sınırsız sevgi dolu olan yüreğinize sağlık sıhat mutluluk diliyorum. yaradan bütün bu güzellikleri hayat yolunuza seriyor. hayatınızdaki bu tüm güzelliklerin, ailenizle mutlu/huzurlu/neşe dolu yuvanızın bir ömür daimi olmasını diliyorum;) herşeyin gönlünüzce olmasını diliyorum tüm kalbimle:) unutmadan günlüğünüzü hayırlı olsun. zevk ile takip edicem küçük prensin yaramazlıklarını ve güzel dizelerinizi. ışıkla kalın;) | O kadar güzel şeyler yazmışsın ki ne diyeceğimi , nasıl teşekkür edeceğimi bilemedim . Çok sağ ol, Allah razı olsun. Evlat çok bambaşka bir şey , Rabbim dileyen herkese , hayırlısını nasip etsin , oğlum olmadan önce sevinçlerim bile büyük değilmiş şimdi gerçek sevinçlerimi yaşıyorum sayesinde , varlığı bile her gün binlerce şükretmeme vesile... Türlü türlü haylazlıklara başladı , dün çiçeklerin toprağını dağıtmış ben yanına gidince de yapan o değilmiş gibi uçakla oynuyor :) Aklı sıra bana çaktırmıyor ama o farketmeden babası kameraya almış oğluşumu görmeni , tanımanı isterdim . Allah'ım cümlenin evladını içinde de benim kuzumu bize bağışlasın. Ve sana da nasip etsin anne olmayı anneliği tatmayı... Çok güzel gelişiyor ve çok süper değişiyorsun , seni tebrik ediyorum. Farkındalıklarının daha çok artması ve süper anılar yaşaman dileğiyle , sayfama uğradığın için teşekkür ederim :) |
| |