Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Yaşasınnnnnn Süper 3 gün yaşamayı umuyorum , oğluşuma doyamamıştım geçen günlerde tatilde doyabilmeyi planlıyorum , dolu dolu vakitler geçirmeyi , oyunlar oynamayı , ona sımsıkı , kocaman sarılmayı , doya doya sarmayı , öpücüklere boğmayı daha neler neler... Onunla dolaşmayı ve önümüzdeki hafta Bremen Mızıkacıları tiyatro oyununa götürmeyi planlıyorum. Yaklaşık 50 defa falan okuduğumuz kitabı bir de izlesin istiyorum , tiyatroya götürmek için erken olabilir mi bilmiyorum ama olsun :) Bugünlerde pek bi sevgi böcüğü olasım var , herkese gülümseyip selam veresim , uzun uzun konuşasım , dinleyesim var. Dostlarım göresim ve vakit geçiresim var. Her anın değerini bilip , her anı değerlendiresim var. Buna istinaden baggysus'la buluşasım , cumartesini çok süper geçiresim var. Şimdilik görüşme planımız var , gerçekleşince onu da mutlu bir şekilde yazasım var. :) |
Merhaba bigokyanus:)
Günlüğünüzü yeni farkettim:) ve de keyifle okudum, ne güzell, pozitif düşünüp pozitif bir yaşam kurmak..güzel bir aileniz var oğlunuz maşallah çok şeker Allah bağışlasın:) ve burada bizlerle mutluluğunuzu değişim ve gelişim anılarınızı bizimle paylaşmanız çok güzel, tekrar teşekkür ederim.
özellikle sevgi böcüğü olma konusu bende de var, dışarıda hiç tanımadığım insanlara bile gülümseyerek bakıyorum, etrafımdaki herkese ilgi ve sevgi gösteriyorum:) ve onların mutluluğuyla daha çok mutlu oluyorum..daha çok paylaşımlarda bulunmak , daha çok gülmek konuşmak istiyorum..ve diyorum ki hep keşke sevgi böcüğü modunda kalsak:)
Tekrar günlüğünüz hayırlı olsun:) ve sevgiyle dolsun..mutlulukla okunsun :)