Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 12:30 PM   #2 (permalink)
Bale
Üsteğmen

Tesekkür: 604
231 Mesajinıza toplam 1,004 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Bale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of lightBale is a glorious beacon of light
Smile Cevap: HAYATIM DEGISTI YASADIKLARIM INANILMAZ

Alıntı:
xcentius Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Telkınlerle 1 sene once tanıstım 1 yıl boyunca aralıksız -fıresız her gece sabaha kadar telkınler caldı bas ucumda....buyuk bır ınatla dınledım..dınledıkce degsıyor degıstıkce dınlemeye devam edıyordum.....

yasadıklarım hayatımda kı degısımler ınanılmaz oldu..her sey ama her sey degıstı ve ben bu degısımın asamlarını hep gordum hıc bır sey tesaduf degıldı

İş hayatım gelecegim ailem cevrem sankı ben degıl onlarda degısıyordu ama ama bılıyordum kı degısen ben dım buda degısımın bır hedıyesıydı bana....

Ben 1 yıl once bundan tam bır yıl once hayatın ıcınden cıkılmaz bır acmazın ıcındeydım....işsizdim...mutsuzdum..hıcbırseyden zevk almıyordum degısımı hep aradım cogu kez ınanmadan cunku bu konuları suistimal eden "cook kısısel gelısımcıcı" var (kısısel gelısım kelımesıne de o kelımenın ıcındekı kastedılen anlamada asla ınamam onuda soyleyım).....bir gün site ile tanıstım daha telkınlerı ılk dınlemeye basladıgımda metobolızmamda kı degısıklıgı hıssettım sonrası gercekten bır roman....benım hayatımdakı gelısımlerı yasamak ıcın ya basınıza talıh kusu konmalı yada yadasını bende bılmıyorum cunkı hersey bır mucize gibi....(metafızıgede ınanmam )

ben artık kendıne sonsuz guvenen.......
buyuk engelerı koylıkla asan.....
cevresıyle aılesıyle cok mutlu......
meslegınde gelebılecegı en yuksek noktada olan....
hayatın tum yokuslarında duzluge varmıs bır ınsanım....

BUNLAR TEK SORUMLUSU VAR!!!!!! TE-L-KİN-LER........
aSLINDA anlatacak o kadar cok seyım var kı........

Ne güzel harika gelişim göstermişsiniz, ve özellikle mesleğinde gelebileceği en yüksek noktada olan bir kişi olmanız çok etkiledi beni..paylaşmanızı isterim..anlatılacak daha çok şey varsa:)
teşekkür ederim
Bale isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla