Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 12:34 PM   #57 (permalink)
bigokyanus
Guest

Standart Cevap: Okyanus güncesi

Alıntı:
Bale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba bigokyanus:)
Günlüğünüzü yeni farkettim:) ve de keyifle okudum, ne güzell, pozitif düşünüp pozitif bir yaşam kurmak..güzel bir aileniz var oğlunuz maşallah çok şeker Allah bağışlasın:) ve burada bizlerle mutluluğunuzu değişim ve gelişim anılarınızı bizimle paylaşmanız çok güzel, tekrar teşekkür ederim.
özellikle sevgi böcüğü olma konusu bende de var, dışarıda hiç tanımadığım insanlara bile gülümseyerek bakıyorum, etrafımdaki herkese ilgi ve sevgi gösteriyorum:) ve onların mutluluğuyla daha çok mutlu oluyorum..daha çok paylaşımlarda bulunmak , daha çok gülmek konuşmak istiyorum..ve diyorum ki hep keşke sevgi böcüğü modunda kalsak:)

Tekrar günlüğünüz hayırlı olsun:) ve sevgiyle dolsun..mutlulukla okunsun :)
Çok teşekkür ederim sevgili bale , Rabbim sana da hayırlı bir evlat nasip etsin süper bir duygu , tabii bu süper duyguyu tadınca da insan hep sevgi böcüğü olmak istiyor ki başka alternatifi düşünemiyorum bile çünkü oğluma haksızlık yapmak istemiyorum , istiyorum ki annesiyle doya doya neşeli vakitler geçirsin , sağlıklı , kendine güvenen ve mutlu bir birey olarak yetişsin.

Ve senin de her daim sevgi böcüğü olmanı diliyorum , Orhan Veli'nin bir sözü var , kendi kendime gülümsediğimin farkına vardığım zaman beni deli zannedeceklerini düşünüp gülümserim.

Ben de gülümserim , sen de hep gülümse , ben yolda çalışan birilerini gördüğümde mutlaka selam veririm , ne düşündükleri beni nasıl gördükleri falan önemli değil...

Her daim mutlu ve huzurlu kalman dileğiyle, sayfama uğrayıp , değerli yorumlarını bıraktığın için çok teşekkürler , gülekal emi :)