01-11-2010, 01:27 PM
|
#59 (permalink)
|
Guest | Cevap: Okyanus güncesi Alıntı: Bale Nickli Üyeden Alıntı
çok güzelll dilekler, teşekkürüm bile az kalır:) sevgiyle kabul ettim, size de güzellikler diliyorum
bu arada hemen hemen aynı şeyleri yaşıyoruz, çünkü bende yolda gördüğüm çalışan kişilere mutlaka kolay gelsin derim, mutlaka gülümserim..
geçen aylarda evden çıkıyorum tam sitenin girişinde çöpleri toplayan bir görevli vardı bende günaydın dedim gülerek ve de kolay gelsin..(ama o surat astı bana baktı baktı, bozulmuş gibiydi)..o an bozulmuştum..sonra üstünde durmadım yine görürsem mutlaka günaydın diyorum:) ..kendimi iyi hissettiriyor | Azimle devam et bence selam vermeye bir süre sonra onlarda değişip selam verir oluyorlar. Ben sabahları bir caminin merdivenlerinden iniyorum inerken de görevli bir amca var orada temizlik yapan ona günaydın kolay gelsin diyorum, başlarda şaşırmıştı , şimdi her sabah hayırlı işler kızım Allah razı olsun diyor ... Bu bana çok çok yetiyor ne güzel bir dua düşünsene Allah razı olsun , her şeyi Allah rızası için yapmıyor muyuz zaten . Allah senden de razı olsun sevgili Bale, her şeyi gönlüne göre versin :) |
| |