Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2010, 04:39 PM   #225 (permalink)
Sultan
Guest

Standart Cevap: buda benim hikayem :)

Alıntı:
Bale Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne güzelll şeyler, sizin her yazınızı mesajınızı keyifle takip ediyorum, kendimi anda hissettiriyor, ve daha çok farkındalık..günlük çok güzelll, okudukça bende yazmak, bende birşeyler paylaşmak istiyorum..dolu dolu mutluluklar yaşansın yazılsın istiyorum ama henüz hazır değilim :)...
ama sizi takip etmek çok güzelll, hakikaten:)
herhalde yeni yaşının her gününü bu kadar güzel kutsayan biri yoktur, en azından ben çevremde görmedim..ama olmalı, ol maaa lıı:)
önemli olan anda kalabilmek, çünkü anda kalmak hem keyifli hem mutluluk verici..huzur veriyor..çünkü anı yaşıyoruz dünde yaşananlar veya yarın yaşanacakların sıkıntısı yok..sadece o an var..ve o andaki olaya konsantreyiz :)
teşekkür ederim, güzel konular için, teşekkür ederim bu güzelll günlük için ve yine teşekkür ederim bizlere ışık tutan güzel anlar için:) iyi ki varsınız :)
canım çok teşekkür ederim.sende iyi ki varsın.günlüğüme her zaman beklerim.sendeki değişimi görüyor ve seninle gurur duyuyorum.asıl olan nedir biliyormusun hayattta bir karar aldın mı sonuna kadar götüreceksin.bir ileri iki geri bu hayat yaşanmıyor.hayatının güzelliklerle dolması dileğiyle.
anda kalarak doya doya mutluluğu yaşayalım
sevgiyle mutlu kalın