Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı
zaten inceledim ama tam olarak anlamadım gerçekten anlasam sormazdım yok mu yardım edecek bi Allahın kulu?Nasıl öğrendiniz kitaplardan mı hangi kitaplar bana da söyleyin.veya biri anlatsın nolursunuz tamao larak ne yapacağız da bu çekim yasası işleyecek. |
Merhaba jaimemiamor, aşağıda bengusu'nun sürekli bizlere söylediği paragraf var, onu size de yanıt olarak yazmış..lütfen bunu bir yere kaydedin..ve okuyun..
zaten an'da kalabiliyorsak o güzel hislerle mutlaka ama mutlaka bir güzellik çekiyoruz kendimize..neden güne kötü başlayınca ardı arkası gelmiyor aksiliklerin..birde olumlu şarkılar söyleyerek başlayınca ..nasıl güzel oluyor herşey değil mi:) bu mutlu olma hali dileğinin gerçekleşmiş hissi hali zaten çooook güzelllll:) dileğimizi gerçekleştirmekle kalmıyor, mutluluğumuza mutluluk katıyor:)
(canım benim dileğimi gönderiyorum adrese teslim geliyor.ben dileğimi isterken sanki olmuş,sanki gerçekleşmiş her kesin harika süpersin dediklerini duyuyorum.hani insanlar istedikleri olunca ayaklarım yerden kesildi der ya aynen öyle o zaman dileğimi enerjiyle doldurup gönderiyorum adrese teslim bonusuyla geliyor.yalnız ben dileğimi gönderdikten sonra dileği beklemeye değil yaşamaya devam ediyorum.iyi ki varsınız bol bonuslu bir gün olsun (bengusudan alıntı)