Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2010, 09:42 PM   #128 (permalink)
justagirl
Üsteğmen
 
justagirl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: Feb 2009
Mesajlar: 160
Tesekkür: 641
155 Mesajinıza toplam 1,308 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
justagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to beholdjustagirl is a splendid one to behold
Standart Cevap: just a girl....

Merhaba,
bugün paraya taktığımı farkettim. Hiç rahat olamıyorum bu konuda. nedense hep parasızmışım gibi hissediyorum. Cebimde para olsa bile yokmuş gibi. Kendime doğru dürüst bir şey almıyorum. Tam anlamıyla pazardan giyiniyorum. Pazardan giyinmek kötü olduğ için söylemiyorum bunu ucuz hissiyatından bahsediyorum. Bunu nasıl çözeceğim konusunda bir fikrim yok. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama işe yaramıyor. Olumlamaya çalışıyorum ama nasıl olumlayacağımı da bilemedim. "param var" diyorum tam amacına hizmet eden bir olumlama cümlesi gibi gelmiyor. bana bu konuda yardım eder misiniz?

Bir de hasta olma takıntısı ile ilgili zor günler yaşıyorum. Kanser olma korkusu kaplıyor içimi. Babam kanser oldu ya. Sanki başaramadığım, kendimi suçladığım her konu, yani bilinçaltımda "cezalandırılmam gerektiğini" düşündüğüm her konu nedeniyle hastalanacakmışım gibi. olumlamaya çalışıyorum. bu düşüncenin "suç ve ceza" ile ilgili çekirdek inançlarımdan kaynaklandığını biliyorum. Olumluyorum.

İyiyim, iyi olacağım....
__________________
more than just a girl...
justagirl isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla