04-11-2010, 08:44 AM
|
#196 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Morliçe :) Tropikal_k gunaydın bugun pek bir keyifsız uyandımm ..yattıkca yatasım geldii yanii ama yınede uyandımm ..kabus gordum ruyamdaaa ..ruhumu kontrol edemıyordumm..bedenım benı dınlemıyor beynımın verdıgı emırleri almıyordu ..off off neseki uyandımm bugun nasıl gecıcek bılmıorumm..bi kaç konudaa kararsızım ..eve bu haftamı donsen yoksa haftayamı dıee.. dun kargom geldii nıhayet sorunumun bı kısmı cözuldu ... ama bu seferde siteye gıremıyorum ...neden oldu bılmıorumm ...ve danısman hocamla ödevlerle ılgılı bılgı almak ıcın oraya gırmek zorundayım..dun butun gun bunla ugrastımm ... inşallah bugun hallederımm ..yoksa ne olur bılmıorum ..ilk ödevimide teslim etmem gerkiyooooo....ama o nasıl olcakonuda bılmıorumm :( yani anlacagın hiç bişey bılmıorumm .... kpss yş helh iç bılmıorum .kendıme hakim olamıyorum butun gun tv ızlıorumm.kalkıp ders calışmayı cnım ıstemıyorrr.. bu sorunu cozemeden sınava gırıcem sanırım . ide yetmezmış gıbı bızım eve uzun sureli mısafır gelioo hemde sınava 1 hafta kala cok cok cokk sınırlendımm...ki benim sınava gırcegımı gayet ıı bılıolarr ... bayram nasıl gecıcek bılmıorumm ...ınsallah ıı gecerrrr ...ii gecerden kastımm yanı ders calısarak geçsin anlamındaaa ...
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |
| |