Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2010, 06:22 PM   #3 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: İstediğiniz herşeyi Nasıl Elde Edebilirsiniz..?

sorular ..sorular.. sorularr...

şüphesiz zihninizde dolanana sorulara çözüm arıyorsunuz..çoğunlukla sorulan sorular..

bu yaşamda istediğim herşeye sahip olabileceğime inananıyorum, fakat inanç yeterlimidir.

bunun yanıtı kuvetli bir evettir..inanç istekleri tezahür ettirmekte başarılı olmanız için en önemli anahtar unusurdur. hem öyle çok güçlü bir inanca sahip olmanız da gerek yok..niyetinizi belirlediğiniz anda niyetinizde size doğru harekete geçecektir..sadece mümkünatına inanmak yeterli..herkes büyük şeyler başarmaya ihtiyaç duyar..

Ya eğer korkularımı yenemezsem? yinede istediğim yaşama sahip olabilirmiyim..?

Korkuyu ortadan kaldırmak güçtür,fakat imkansız değildir.bir kere tüm korkularımızı ortadan kaldırmak mümkün değildir.fakat kuşkusuz kontrol altına alabiliriz..böylece amaçlarımız için bize engel oluşturmaz..korku otamatik olarak umut ve cesareti yok eder..bizi durduran anormal korkularımızdır.. kontrol altına alınmalı yada yok edilmelidir..

Ne istediğimi gerçekten bilmezsem ne olur..?

işte bu sonsuz ikilemdir.istediğiniz şeye odaklanmamızı engelleyen sorulardan biride istediğimizin ne olduğunu tam bilmememizdir..işte kim olduğunuzu neden korktuğunuzu ve ne istediğimizi belirleyerek isteklerimize adım adım yaklaşmış oluruz..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla