Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 01:51 AM   #19 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: ORMANCININ GÜNLÜĞÜ

Hayal abla yardımların ve dileklerin için teşekkür ederim.İnşallah her gün yapacağım.Bu illetten bir kurtulayım dileyin benden ne dilerseniz.İnanın bu hastalık hiç birisine benzemiyor.insanın hayatını zehir ediyor Bazen ölsemde kurtulsam diyorsunuz.Ama işin garipliği hastalıktan dolayı ölümden de çok korkuyorsunuz.panikatak dan dolayı göğsümde ağrı çırpıntı ve kalbimde adeta sıkıştırma yapıyor.Bundan dolayı kaç kere doktora gittim kalb grafiğ çektirdim.EKg aklınıza gelen her türlü tetkik ama bişey yok.Bu sıkıştırmalar oldukça yine yeniden gittim.En son doktor kovdu kardeşim sende kalb malb yok ama sen bu şekilde ısrar edersen bende kalb rahatsızlığı başlıyacak.Allah riızası için sana yalvarıyorum artık gelme.Sende kalb rahatsızlığı yok neden inanmıyorsun dedi.Anlıyacağınız doktorları bile bezdirdim.Bu rahatszılık işte böyle.En küçük bir sorunda bir üzüntüde bir sıkıntıda panikleyip atak geçiriyorum.Ama artık inşallah bu site ve hayal abla sayesinde kurtulacağım.Panikatağı tamamen hayatımdan sileceğim.

Sevgili meslektaşım sizleri uzun zamandır forumda göremiyoruz.Dileklerin için teşekkür ederim.Evet dediğin gibi 20 günde hayatımda ve kendimde çok değişikklikler oldu.Sadece kala kala değişmeyen bir atağım kaldı.İnşallah onuda atakan beyin hazırladığı mp3 ve haayl ablamın desteği ile yeneceğime inanıyorum.Saime hanım benim 20 günde bu kadar değişmemin ve düzelmemin asıl nedeni ben yılmadan bıkmadan sabırla inanarak mp3 leri dinledim.Bana faydalı olacağından hiç şüphe etmedim.Hatta arkadaşlar bana güldüler ben hiç aldırmadım dinlemeye devam ettim.Ve işte ortada Bende büyük değişimlere neden oldu.İnşallah sizde yılmadan sıkılmadan sabırla inanarak mp3'leri dinlerseniz sizde en yakın zamanda değişimi yaşayanlardan olursunuz.

Sevgili novosibir sen foruma geldiğim günden beri bana destek verdin.Benim adıma hep iyi dileklerde bulundun.Sana bundan dolayı ne kadar teşekkür etsem azdır.Herşey için sağol.

Gelelim forumumuzun en küçüğü ve en sevimlisi ve yaşına göre en efendisi ve sempatiği cerene yani cafemizin bulaşıkta benim yardımcıma.Ceren günlüğümü tebrik etmişsin teşekkür ederim.Sağol inşallah sen ve diğer forumdaki arkadaşlar da günlüklerinizde yazacağınız çok güzel anılar ve hayatlarındaki olumlu değişimlere imza atarsınız.