Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2010, 08:24 AM   #197 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

günaydın janım.
nasılsın bugun ben nasılım bılmıorumm.neseki bugun erken uyandımm bu yuzden cok mutluyumm....

hayat ne garipp ve ne kadarda adaletsizz...atanmayı ne kadar çok istiyorumm..ya atanamazsam ne olcakk bunun için çözümler bulmalımıyım ? galiba bulmalıyım ama nee ne olabılırr ne yapabilirimm bunu bılmıorum.özel sektörde calışmak istemıyorum...aama daha sınava bıle gırmedım..dıyelımkı gırdımm ..atancakmıyımm..nereye?cok uzak bıyeremı hayırr ..istedıgım yere ama benım bu kadar luksum yok kiii...offf ruhum daralıyoo .dusunuyorum sureklı neden bole dıyorum nedenn ...napmalıyım dıyorummbıdeee ..sonrada bi ses gelio içimdenn üzülme dıo 1 yıl sonrada unıden gırersın sınava dıoo ..ama ben bole ıstemıyorum ki.

ne istedıgımı bılmesemdee ..ne istemedıgımı gayet ii bılıorum .!

şimdi ders calışş dıyorum kendımee ama yokk ..
konuları unutmusum ...tekrar bastan baslıorum calışmaya ama yok olmuoo ki:(
sonrada dedımkii ezber yapıyımm off ozamnda bı tarftan ezberle bı atraftann unut...

unıdende bı sess yok hala sıteye gıremıyorumm ..canım sıkılıoo eve ne zamn gıdıcem onuda bılmıorumm ...offf

bu kadardan stresten sonraaa yuzum per perişan sivilce dolduuu ..ve her cıkan sıvılce iz yaparak kalıooo ..temızleyıcı su buu kullanmadıgım kalmadıı 2haftadırr ama yok gecmıoo dahada artıoo..

özlüyorumm içimde derin bi özlem varr tutt beniii sakın düşmiyımm.....güvenmek istıyorum benn inanmak istiyorum.mutlu olacagıma inandıgım gunn (DOGUM GUNUM OLUCAK)

ailemden para ıstemek ıstemıyorum...ailemi sıkıntıya sokmamak ıcın geçiş yaptım yaa cok ıı olduu asllında ..bizimkiler sıkısık gecıreceklerı 1 ay daha kaldıı sonraa sıkıntımızz bıtıoo :))

ablamla 4yıl öncebı sohbette öle bişey soloemiştikii.o gunden sonra armızda bi kopukluk olduu ama kesınlıklee ona belli etmedımm ..sonra ara ara buna ekk seylerde soledıı..ortam iice gerilmiştii ama onun haberi yoktuu ..gecen gunn artık dayanamdım veee konuştumm ..oda hatasını anladımı bılmem ben herzamn sana destegım dedıı hem maddı hemm manevıı ...(ve daha bır suru guzel sözz)
dusunsene ablamm neler soledıı aramızda tum buzlarr erıdı kayboldu gıttıı ..
ablamı cok sevıyorumm çokk...ona kırgın olmayıo hıççistemıyordumm.
sonra dusundumdee ya edımm buna ragmen ablama bu kadar yıldırrr yınede okadar i davrandımki demekki onu gercektenn cok sevıyomuşum..

(ben daha kimleri sevıyorumda solemem...ama merak etmee zamn azlıoo okulu bıter gelirr bide bakmışşsınki ayy ne hoşş )

_bir varmış birde bakmışsınki yokmuş_

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla