Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 02:04 AM   #82 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: kendimden geriyeeee

Sevgili ceren bulaşık mulaşık derken sen günlüğü unutmuşsun.Kaybetmişsin baya bir aradım.Yaklaşık 15 gündür günlüğünü yalnız bırakmışsın.Unutmuşsun 1 kelime bile yazmamışsın.Dedim ben şuınun günlüğünü bulayım da bir hatırlatayım üniversite sevincinden nerde unuttuğunu da hatırlamıyordur.Sana o konuda katılıyorum.Ben de sen gibi bir arayışa girmiştim.Ama umarım sen benim yaptığım hatayı yapmazsın.Dostun yok derken dost bulmak için.Kişiliğinden prensiplerinden doğrularından kesinlikle ödün verme.Zaten onlar gerçek dostunsa sen sen gibi davrandığın zamanda senin yanında olacaklardır.Bir de bence şöyle etrefına bir bak uzaklarda dost arama.Ben de o hatayı yaptım.Gözümün önündeki her zaman yanımda olanları görmedim.Göremedim.Aynı hatayı sen yapma.Mutlaka gerçek dostun vardır.Sen farkedememişindir.Şöyle bir bak ya okul arkadaşın ya komşun ya mahalle arkadaşın mutlaka birisi gerçek dostundur.Olmamasının mümkünü yok.Bende dostum yok zannediyordum.Halbuki şu iki üç gün içinde kendi kendimle bir muhasebe yaptım tam 6 gerçek dostum olduğunu farkettim.Oysa ben onları hep uzaklarda arıyordum.Onlar meğer yanıbaşımdalarmış.Neyse bu kadar yeter.Burası benim günlüğüm değil senin günlüğün günlüğünü bu kadar fazla ihmal etme bak sonra günlüğün sana küser