Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 12:20 PM   #112 (permalink)
cedrus48
Üsteğmen

Tesekkür: 0
64 Mesajinıza toplam 142 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cedrus48 will become famous soon enoughcedrus48 will become famous soon enough
Standart Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

Ecemciğim novosibire bende katılıyorum.Hayatında fazlalık olanları hatta ona şöyle diyeyim sana değer vermeyen seni üzen seni yoksayanları hayatında daha fazla yer alıp seni üzmelerine izin verme.Ben bu hatayı çok yaptım hayatımdaki tüm insanalaran haddinden fazla değer verdim.Onların üzülmesi istremedim belki üzerlerine fazla gittim.Haddin den çok fazla değer verdim.Aslında bazıları bu değeri hiç hak etmeselerde bu hatayı yaptım.Onlar bana değer vermemelerine rağmen beni yok saymalarına rağmen benim mutlu günümde benimle mutlu olmayıp benim sevincime ortak olmamalarını rağmen hatta bir selamı bile esirgemelerine rağmen en kötüsü ise beni yok saymalarına rağmen ben değr vermeye çalıştım.Hatta böyle davranmalarınının nedenini hep kendimde aradım.Acaba onları kırdımmı yanlışmı davrandım diye düşünüp üzüldüm.Onlardan özür dilemeye çalıştım ama onlar beni yok saymaya devam ettiler.Bırak özrü kabule selamımı bile almamaya başladılar.Sonra bende karar verdim hayatımda bundan sonra herkese hakettiğiğ değeri vermeye karar verdim.Beni yok sayanaları bende yok sayacağım.Çünkü eğer böyle yapmazsam en çok üzülen benb oluyordum.Düşün ecemciğim onlar gerçekten senin dostun olsaydı senin en mutlu en sevinçli zamanında yanında olmnaları gerekmezmiydi.Senin sevincini mutluluğunu paylaşmaları gerekmezmiydi.Demekki onlar senin gerçek dostların arkadaşların değilmiş. Sana tavsiyem böyle insanaları hayatından bir an önce çıkarman.Çünkü sonunda üzülen sen oluyorsun.Onların seni daha fazla üzmelerine izin verme.