Sevgili Mustang ablacım :) beni en rahat burada bulacağını bildiğim için buraya yazmayı yeğledim
Ve canım Hayal ablam, Sevgili redflowers... Hepinizi ne kadar özlediğimi farkettim birden:) Aslında Hayal ablamın dediği gibi hep aranızda dolaşıyorum. Ancak iletişime geçme konusunda biraz tembellik biraz isteksizlik var galiba :( Bu durum birkaç aydır hakim bende. Okadar durağan bir seyir izliyorki yüreğim. Birçok kez hiçbirşey yapmak istemiyorum ve sürekli erteliyorum. (ertelemetelkinini dinliyorum merak etmeyin:) Garip bir kaçış sanki benimkisi. Siteye giriyorum ama sadece mesajlarıma yazılan cevapları açıp bir ikisini tıklıyıp okuyorum. Yazmayı çok seven birisiyim asncak ne buraya ne başka şekilde yazmıyorum uzunca bir zamandır. Okumak istiyorum ama okumuyorum. internet bile artık aciz kaldı yanımda:)) İnanın açıyorum ama neye bakacağımki gibi bir hal sarıyor her yanımı. Msn deseniz çok istisna online oluyorum. Bu durumu enerji düşüklüğü olarak yorumluyorum aslında. Hayatımdaki durağanlık bunu yaptırıyor sanıyorum. Yoksa çok şükür sıkıntım derdim yok. Bu durumdan hoşnut değilim tabi ki ancak değiştirmek için de bir çabam veya girişimimde yok. Hatta daha kötüsü isteğimde yok:(
Ayy yazınca insan kendini tanınlayınca oturup ağlayası geliyor haline :))) ne olmuşum ben böyle ya... Acaba sizden biraz enerji yüklemesimi istemem lazım dusun
İyi ki varsınız yaa... Hepinizi ve bu siteyi çook seviyorum...