Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2010, 04:44 PM   #199 (permalink)
yelda_k
Binbaşı

yelda_k - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 5,695
1,082 Mesajinıza toplam 3,997 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
yelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really niceyelda_k is just really nice
Standart Cevap: Morliçe :) Tropikal_k

slm bakalım .başımda bi agrı var bugun .unımın ilk ödevimi gönderdim..
kendimde cok fazla degısım var sanki mutasyona ugramış gıbıyım.tanıdık tanımadık ınsanlar ıcın ıı dıleklerde bulunuorum(içimden).bna çarpıp pardon dıyene bılee içimden dıleklerın gerceklessın,ii varsın dıorum...o duymuo tabi bunlarıı..

ole bi, sevgı kıvılcımı olustukı ıcımdee uzun suredır bu bu sekılde ...eskidende insanları severdım ama bu sekılde degıldı..
bu halımı cok sevıyorum..arkadaslarıma hep yardımcı olurdum zaten ama sımdıı daha baska onlar benımle konusunca ole bi rahatlıolarki.nasıl bu kadar olumlu oluosun anlayamıoruz dıyolar..nasıl bu kadar degıstım bılmıorum ama degıscem daha cok degısıcem..kendımı cok sevıyorumm ..
bak eskıdende cok severdım hala olee..ama laf aramızda en cok kendımı sevıyorumm :)
şımarıklılıgımla tembellıgımlee kendımı kabul edıyorr..ve yaptıgım işlerde hayrımı istıyorum ...

bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş
yelda_k isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla