Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 02:16 PM   #9 (permalink)
derin_derin

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
derin_derin is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: size ihtiyacım var!!

hepinizin yorumlarını tekrar tekrar büyük bi içtenlikle okudum çok iyi geldi bana,ben kendi kendimi bi kenara bırakmışım meğer,en çok emek vermem gereken kişi bi başkası değil kazanmam gereken kişi benmişim meğer,aslında çok haklısınız benim hırslarım gözümü kör etmiş kendimi bile görememişim,benim tek amacım aslında kendi kendime neler yapacağımı kanıtlamak bunu; bak afferin sana ne güzel yola getirdin ne güzel başardın kendine döndürdün ...gibi şeylerle daha da yücelteceğimi sandım önce..bunlardan vazgeçmeye hiç niyetim yoktu,dün gece çok düşündüm kendimi yıprattığıma kendimi üzdüğüme değermi diye,düşündüm kendi kendime dedimki o benim onun için yapacağım çabanın hangi birini hakediyor,onu istememi hakediyomu haketmiyo arkadaşlar ben haketmeyen biri için asla kendimi küçük düşeremem,sizin sayenizde bugün bu yazıları okuduktan sonra iyice emin oldum,aslında bulmam gereken kazanmam gereken kişi asıl benim,ben mutluluğu seçmeliyim,Hayal Abla'nın dediği gibi haklı olduğumu bi başkasına kanıtlamayı değil mutlu olmayı seçmeliyim,zaten haklı olduğumu ben biliyorumya o bana yeter.bide dedimki hadi oldu diyelim bana döndü peki mutlu olacakmıyım,bi inat uğruna dönülmesi daha zor şimdikinden daha acı yollara saptıktan sonra ben kendime olan azda olsa güvenimi tamamen kaybettikten sonra,kendimi ona adadıktan sonra gitsin kazanmaya çalışıyım kendimi ona kanıtlamaya çalışıyım gibi düşüncelerle onun etrafında haraket edince kendimi bi kukla gibi hissederekmi mutlu olacağım diye çok düşündüm,sizin yorumlarınızlada yardım çabalarınızlada iyice emin oldum benim iyiliğim için söylüyosunuz biliyorum hepiniz eminim benden büyüksünüzdür ve tecrübelisinizdir bi bildiğiniz vardır aklın yolu bir demişler bende artık aynı fikirdeyim..artık kendimi kendime kanıtlamak istiyorum kendime en iyisini en güzelini vermek,hakeden insanları sevmek,kendimi güçlü hissetmek ve kendimle barışmak istiyorum artık tek değerli varlığım kendim çünkü,bendeki bu değişimin ilk gününde herşey daha güzel şuan başka şeyler var aklımda,yükselmek,içimdeki kötü düşüncelerden arınmak,hep iyiği mutluluğu istemek onlara sahip olmaya çalışmak,yeni hayaller ve hedefler,geçmişimde bıraktığım luzumsuz insanları kötü olayları olumsuz herşeyi çöpe atmaya karar verdim,yeni insanlara şans vermeyi yeni hayatımın kapılarını açmaya karar verdim artık,çok zaman kaybetmişim çok ihmal etmişim kendimi,artık şimdi hayata karşı cümlelerim var bu kez kendim için cümlelerim var,,__________çok güçlüyüm daha da güçlü olacağım,çok iyiyim daha da iyi olacağım,kendime değer veriyorum verebileceğimin en iyisini vereceğim kendime,ve başaracağım,hayatı bekletmeyeceğim çünkü hayat beklemez,bıraktığım yerden değil başlamam gereken yerden başlayacağım,yeni bi sayfa yani.._________bu sözlerle kendime meraba dedikten sonra geride kalanlarada son bi kaç cümleyle elveda demek istiyorum________________başkasının üzüntüsünden kendinize zafer çıkarmaya çalışmayın,olmaz çünkü başaramassınız,başaramadınız zaten,beni yıkmak istediğinizi biliyorum bu zevki yaşatmadımda yaşatmıycağımda,siz aşağıda kalın ben yukarıdan size bakıyor bile olamıyacağım,belki bi gün olurda bi yerde karşılaşırız ozaman yıkılmadığımı ayakta güçlükle değilde gücümle kaldığımı göreceksiniz,sizin için yapmıyorum üstünüze alınmayın kendim için yapıyorum,yinede herşey istediğiniz gibi olsun güzel günlerin hatrına saygıyı ve mesafeyi herzaman koruyalım hayat neler getirir belli olmaz,allah seni benim sevgime ve varlığıma muhtaç bırakmasın'''''elveda''''_________________________ ______ohh bee içimi döktüm bu site ve hepinizçok iyi geldiniz bana,,yepyeni bi hayata hepinizle başlamak çok güzel..artık hep aranızdayım hasta olarak değil doktor aday adayı olarak
derin_derin isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla