Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 02:46 PM   #113 (permalink)
Belgin ∞

Redflowers

Belgin ∞ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Belgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond reputeBelgin ∞ has a reputation beyond repute
Standart Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

Ecem'cim ben senin yanlış birşey yaptığına inanmıyorum,bu konuda kendini sorumlu hissetmemelisin.Hepimizin hayatında oluyor ne yazık ki böyle şeyler.Bazen başarılarımız insanları rahatsız edebiliyor,senden uzaklaştırabiliyor.Ama bu senin kötü yada yanlış bir insan olduğunu göstermez ki canım.İçlerine başkalarının mutluluğunu sindiremeyen insanlar bu tarz davranışlarda bulunabilirler.Sanırım kazandığın okul için aldığın tepkiler bunlar.Ama sana değer verenler,seni gerçekten sevenler hepyanında bunu görüyorsun.Serpil ablam bak ne kadar sevinçli ve olumlu,ne kadar mutlu,ne kadar gurur duyuyor seninle ve her fırsatta bunu dile getiriyor.Bu yetmez mi insana.Bence yeter.

Sen başarını bunlarla gölgeleme bitanem.Sen istediğini başardın,hedeflerini önüne koyun,azmettin,istedin ve elinde artık zafer bayrakların var.Bırak insanlar ne düşünürlerse düşünsünler,sana uzak olmayı seçiyorlarsa seçsinler.Eğer sen doğruyu yaptığına inanıyorsan,için rahatsa kafana takmana ne gerek var.Yakında okulun açılacak,hayatta ayakların daha sağlam basmaya başlayacak.Anneciğin yanında olduktan sonra diğer insanların ne önemi var canım.Yakın akraban olabilirler,hatta can ciğerin bile olabilirler.Ama senin başarını hazmedemiyorlarsa bu senden değil onlardan kaynaklanıyordur canım.Sen kendine güven,her zaman doğru adımlar atmaya çalıştığından ve iyiyi istediğinden emin ol.Onlarda ama geç ama erken bunu anlayacaklardır.Ve hatalarının farkına varacaklardır.

Yanlış yapmadığından eminsen,hayatından insan çıkarmana da gerek kalmaz.Ama kafanda şüphelerin varsa mümkün olduğu kadar uzağa kaçarsın.Sen bilirsin ne yaptığını adın gibi ama kendine itiraf etmekte bile zorlanırsın.

Ama senin böyle bi durumun yok.Çok mutlu olman gereken bu günlerde lütfen sevincini kamçılayacak duygulardan uzak durmaya çalış gülüm.

Kocaman öpüyorum seni,akıllı bıdık 
Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir?
Belgin ∞ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla