Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2010, 11:20 AM   #26 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Wink Cevap: Blupebbles ve Bigokyanus Moderator Olmuştur

Alıntı:
bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çok şaşırdım , çok sevindim ve ne diyeceğimi bilemedim
Bu göreve uygun görenlere , güzel düşünce ve dileklerini dile getirenlere kısacası hepinize çokkkk teşekkürler...

Şeker terazim bluepebbles la aynı zamanda olmakta artısı oldu sanırım. Çakılım seni de tebrik ediyorum.

İyi ki varsınız , iyi ki varız , hayatımı değiştirdiğiniz ve hayatımda olduğunuz için teşekkür ediyorum. Her daim huzurla ve sevgiyle gülekalınız...
Ah canım benim,

Benim de ağzım açık kaldı inan bana. Daha yeni gördüm ve inanamıyorum hakkaten. Ben de seni tebrik ediyorum güzelim benim.

Sana sonuna kadar katılıyorum, bu site ve buradaki sıcak paylaşımlar, dostluklar benim de hayatımı değiştirdi. Umarım biz de birilerine bir cümle olsun katabilir, bir el uzatabiliriz ihtiyac duyulduğunda.

Hep birlikte güzel dostluklarla daha nice güzel günler paylaşmayı diliyorum.
İyi ki varız iyi ki varsınız:)))

Canım okyanus yüreklim, bizim el ele yola çıktığımızı, yürek yüreğe devam edeceğimizi bak onlar da fark etmiş.

İyi ki varsın canım:))
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla