Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2010, 12:25 PM   #5 (permalink)
Alexandra
Binbaşı

Alexandra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 6,102
1,460 Mesajinıza toplam 6,406 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Alexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond reputeAlexandra has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Kaliteli Yaşam İçin 18 Beden Dili Taktiği

Aynalama tekniğini farkında olmadan ben de kullanıyormuşum, düşününce fark ettim. Bunların arasında bana en zor gelen sakin hareket etmek, sürekli acelem var. İşlerin arasında, özellikle toplantı dönemlerinde sürekli koşturmak zorunda kalıyorum. Sakin sakin yerimde kalabilmek zul geliyor bana. Her an kontrol edilmesi gereken bir iş, dikkat edilmesi, yetişilmesi gereken bir şeyler var. Aslında dikkat etmek gerek elbette. Çevredeki insanları da gerginliğime ortak etmenin anlamı yok.Düşüneceğim bu konu üzerinde.
who dreams of better days."
Alexandra isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla