Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2010, 03:39 PM   #14 (permalink)
daktilo
Teğmen

daktilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 332
91 Mesajinıza toplam 373 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
daktilo is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: neseli ceni'nin günlüğü

ne diyim herkes mide bulantısı yaşadığını söylüyo bunun da telkinlerden dolayı olduğunu söylüyo.ben 1 haftadır bu işin içindeyim bende sadece kafa boşluğu yaptı boşluktayım sanki.
birde şunu söylemek istiyorum canımcım bende psikolojik tedaviler gördüm tekrar başa dönmezsin korkma bende hep oturur ağlardım yine mi oluyorum diye ama asla ilk sefer ki kadar kötü olmuyorsun.bıraktıysan ilacı boşver herşeyi akışına bırak özelliklede kendini.kendine mutlaka zaman tanı kötü müsün bugün evet kötüsün tamam kötü ol bugün.iyi misin tadını doyasıya çıkar.
birde bende ailem üzülüyor diye üzülenlerdendim.bu da yanlış benim için onlar üzülüyorsa bu aile olmaının gereği demekki sağlıklı bi ailen var.sen üzgünsen kötüysen bunu sonuna kadar yaşa kimseyi takmadan.sonra herşey yoluna girince zaten herkes herşeyi unutuyo onlarla paylaş ve bırak senle üzülsünler.
valla daha sana ne diyim bilmiyorum çok şey var söyleyeceğim ama bende iyileşme sürecinde olan insanlardanım .
aslına kendimle başbaşa kalınca diyorum ki haplar ilaçlar süreçleeri yumuşatmak için iş yine bizde.
kolaylıklar diliyorum.konuşmak istersen yine burdan yazışırız.
daktilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla