Alıntı:
daktilo Nickli Üyeden Alıntı
ne diyim herkes mide bulantısı yaşadığını söylüyo bunun da telkinlerden dolayı olduğunu söylüyo.ben 1 haftadır bu işin içindeyim bende sadece kafa boşluğu yaptı boşluktayım sanki.
birde şunu söylemek istiyorum canımcım bende psikolojik tedaviler gördüm tekrar başa dönmezsin korkma bende hep oturur ağlardım yine mi oluyorum diye ama asla ilk sefer ki kadar kötü olmuyorsun.bıraktıysan ilacı boşver herşeyi akışına bırak özelliklede kendini.kendine mutlaka zaman tanı kötü müsün bugün evet kötüsün tamam kötü ol bugün.iyi misin tadını doyasıya çıkar.
birde bende ailem üzülüyor diye üzülenlerdendim.bu da yanlış benim için onlar üzülüyorsa bu aile olmaının gereği demekki sağlıklı bi ailen var.sen üzgünsen kötüysen bunu sonuna kadar yaşa kimseyi takmadan.sonra herşey yoluna girince zaten herkes herşeyi unutuyo onlarla paylaş ve bırak senle üzülsünler.
valla daha sana ne diyim bilmiyorum çok şey var söyleyeceğim ama bende iyileşme sürecinde olan insanlardanım .
aslına kendimle başbaşa kalınca diyorum ki haplar ilaçlar süreçleeri yumuşatmak için iş yine bizde.
kolaylıklar diliyorum.konuşmak istersen yine burdan yazışırız. |
Telkinleri uzun bir süredir dinliyorum. Neden şimdi anlamadım. Zaten suçluluk ve ego dinlemeyi bıraktım ben. Onları iki hafta dinledim. İlacı bıraktığımda kilo verdiğim için Atakan Bey'e kilo alma telkinleri yaptırdım, sonsuz güç de bonusu geldi. Ona sordum nasıl dinlemem gerektiğini suçluluk ve ego'yu listenden çıkar, haftada bir ekleyebilirsin, yeni yaptığımız telkinleri dinle bolca dedi. Ben de onun dediği gibi yapıyorum. Dün iki telkin ekledim denemek için onlar mı yaptı acaba... Diğerlerini önemsememe ve erken uyanma mide bulantısı yapıyor mu?
Üstelik erken de uyanmıştım ne güzel :) şaşırmıştım erkenden uykumu aldım diye, hatta o kadar erken kalkmışım ki kendimi biraz daha uyutmaya çalıştım düşünün, çok geç uyuyorum çok geç kalkıyorum da ben, ama daha sonra mide bulantılarımı farkettim moralim bozuldu. Hatta kahvaltıda çok oturmadım, yemedim, sohbet edemedim kimseyle, çayımı alıp odama geçtim. Buraya yazdım. Bi arkadaşım nane çayı önerdi onu denedim şimdi biraz iyiyim. UMARIM BU DURUM BUGÜNÜME ÖZELDİR. Üstelik bi ara alkol aldım bi kaç gün önce, ilaç kullandığım için ne zamandır içmiyordum, midem bulandı kustum tabi :)
o zaman korktum 'eyvah kusmak ne demek hatırladım şimdi, yarın nasıl olcağımı çok merak ediyorum' diye.. İşin garibi hiç mide bulantım olmadı. İlaçları yeni bırakmış olmama, telkinleri dinlemeye başlamış olmama, alkol sonrası halime rağmen... Neden bugün? Enerjim de yok zaten. İçim telaş içinde. Panik atak mıyım diye bile düşündüm :) Kesinlikle sağlığı yakaladığım günler gelsin, kimse tutamayacak beni.