Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-09-2008, 03:45 PM   #115 (permalink)
serpil22
Yüzbaşı

serpil22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 8,267
708 Mesajinıza toplam 7,105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
serpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond reputeserpil22 has a reputation beyond repute
Standart Ynt: artık benimde bir günlüğüm varrrr

canım benim sen bizim bir tanemizsin seni hiç kimse üzemez sen ve biz bu kadar mutluyken bunu kimse engelleyemez. o akraba müsfetteleride kim oluyor biz varken sen hiç birşeyden korkmacanım kızım benim ben ve baban senin her zaman arkandayız. o kişiler ne karakterde olduklarını artık saklayamadılar.polyannacılık bu kadar sürdü bunu bu kadar bil.biz sağoldukça korkma ve yılma çünkü hayatında bu tip insanlar olabilir bundan sonrada yılma sen kimin kızısın unutma senin her zaman arkandayım canım beniiiimmmmmmm