Konu: selam forum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09-11-2010, 10:29 PM   #9 (permalink)
Işıldayan Safir
Administrators
Zerynthia

Işıldayan Safir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond reputeIşıldayan Safir has a reputation beyond repute
Standart Cevap: selam forum

Alıntı:
searching for confidence Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sıcak karşılama için hepinize teşekkür ederim :) Yalnız defalarca okumama rağmen anlamadığım bir şey var:

Uykumda dinlemek için 2 adet telkini hazırladım: Klasik müzikte ego güçlendirme ve suçluluk.Sıra ile dinleme moduna aldım ve şarj oluyor şu an mp3 player'ım :) Diyelim 5 saat dinledim uykumda.Bu 5 saat her ikisi için de geçmiş 5 saat olup toplam 80 saatten düşülecek mi hesaplama yapacağım zaman?
Evet başlangıç telkinlerinin yaklaşık 70-80 saat kadar dinlenilmesini öneriyoruz. İkisini bir arada düşünebilirsiniz. Şunu da belirtmeliyim ki illa 80 saat dinleyip bırakacaksınız diye bir şey yok. Dilerseniz başlangıç telkinlerini yeterli sürelerde dinledikten sonra listenize yeni telkinler eklerken ego ve suçluluğu sabit tutabilirsiniz.

Benim tecrübelerime dayanarak önerim şu olabilir: Yeterli sürelerde dinledikten sonra ego ve suçluluğu listenizden çıkararak ara ara eklemenizi öneririm. Çok fazla suçluluk telkini dinlemek bir süre sonra bilinçaltınızın devamlı suçluluk duygusu aramasına neden olabilir. Ego güven güçlendirici yerine de kendine güven telkinini sabitlemenizi öneririm.

Telkinlerden etki görme süresi kişiden kişiye değiştiği için kendinizi gözlemleyerek bu zamanı belirleyecek olan sizsiniz. 70-80 saat genel bir süredir. Kimisi daha erken etki görürken kimilerinin etki görme süresi daha da uzun olabiliyor çünkü.

Rehber bölümünde çok detaylı açıklamalar bulabilirsiniz.

Sevgilerimle.