Alıntı:
bilgendilo Nickli Üyeden Alıntı
canım ya senin kafanı ben karıştırdım galiba, kendimi kötü hissettim bak şimdi benim yüzümden affetme çaılşmaların güme gitmesin lütfen, bak ne dicem, kullarının hepsinin de cennete gitmesini isteyen Rabbimiz kul hakkını ancak kulun kendisi affederse o zaman affedermiş ya, işte bunun için de o kul hakkını helal etsin diye, o kişiye cennette bi köşk hediye edecekmiş, öyle güzel bi köşkmüş ki kimse buna hayır diyemiycekmiş, bunu bana eşim anlatmıştı işte bizde affettiğimizde ve tabi hakkımızı helal ettiğimizde kendimize tüm güzellikleri çekerek bu köşkü kabul ediyoruz |
Bilgencim sakın kendini kötü hissetme,yazdıkların çok güzel şeyler,zamanı_geldi nin yazdığı yazı da öyle,tamamen katılıyorum.Ben çalışmalarıma devam edicem.Dedim ya çok yol katettim gibi hissediyorum.Uzun bir zaman sonunda karar verdim affetmeye,çalışmalara başladığımdan beri de kendimi hafiflemiş hissediyorum.Ama yine de kul hakkı çok ayrı bi konu bana göre.Ben bu şekilde de rahatlayıp ferahladığıma,yolumun açıldığına inanıyorum.Bu arada iyi ki varsınız hepiniz ya sizi çook seviyorum.