Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-11-2010, 03:02 PM   #20 (permalink)
Perfinya
Üsteğmen

Perfinya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 806
260 Mesajinıza toplam 1,000 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Perfinya will become famous soon enoughPerfinya will become famous soon enough
Standart Cevap: Basit Bir Yaratıcı imgeleme Uygulaması

Alıntı:
siirvedus Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Merhaba arkadaşlar benim eft de olsun imgelemede olsun hayal kurarken konsantre olamama durumum var yani gerçek gibi olmuyo kafamda canlandırdığım olay inandırıcı gelmiyo bana, durum böyle olunca da tatmin olamayıp bırakıyorum ilgili tekniği. Bu konuda deneyimli olan arkadaşlar bu konsantre olamama konusunda ne gibi önerilerde bulunabilirler ? Şimdiden tşk ederim.
Aynı problem bende de var. Ya imgelemede başarılı olamıyorum ya da serbest bırakma da.Çekim gücünü geliştirmeyi çok istiyorum. Pratik imgeleme egzersizleri yapıyorum gün içerisinde. Hiçbirini gerçekleştiremiyorum. Çekim gücü, imgeleme, serbest bırakma ile ilgili birçok yazı okudum forumda. Yapamıyorum. Yardım edin lütfen ben de bu çekim yasasını başarabileyim.Nerede hata yaptığımı bir bilsem !

Hoşuma giden şeyler yaparak enerjimi serbest bırakıyorum.Bilinçli bir şekilde hayatımdaki sevginin enerjisine odaklandığım zaman beni yorup tüketen kıskançlıklar ve gönülsüzlükler eriyip gidiyor.Bugün enerjim adeta ışık saçıyor ve huzurluyum..Gücümü ve enerjimi kaybettiğimde,her an yeniden toparlayabilirim.Şimdi gücümü ve enerjimi toplamanın tam zamanı...
Perfinya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla