Cevap: BLUEGİRLİN YENİ GÜNLÜĞÜ:) garip bir gün geçiriyorummm.. o kadar yorgunumm o kadar yorgunum kii anlatamam..hiç tanımadığım insanlar için işten gelir gelmez saatlerce yemek hazırladımm..geldilerr..geldiklerinde bir mesaj getirecekler sanmıştım ..öyle bir kanım vardı çünkü çok uzaklardan gelip çok uzaklara gidecek olan insanların yolu birr hancı misali evime düşmüştüü..bende anlatacakları birşeyden bir mesaj gelecek kanısına kapıldımm..ama mesaj filan vermedilerr..belikde yemek yapmaktan ben alamadım.ama mutlaka vardır bir sebebi diyorum yinedee..belki ben görecek yetiye varammışımdır..ama sonuç itibariyle biliyorum ki..olan herşey benim hayrıma..
akşam yemek yaparken fülun mesaj çekti Moderator olmuşsun diyee..çok sevindimm..paylaştıklarımın beğenilmesi ve yarararlı olabileceğimi bilmek bana çok iyi geldi..iyiki varsın hayatım değiştii.. çok teşekkürler..
hıı bu arada radikal bir karar verdimm.. ingilizce öğreneceğimm..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |