Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11-11-2010, 08:46 AM   #287 (permalink)
bilgendilo
Teğmen

bilgendilo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,901
116 Mesajinıza toplam 555 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bilgendilo will become famous soon enoughbilgendilo will become famous soon enough
Standart Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi

Alıntı:
jaimemiamor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ne kadar da hızlısınız maşallah işte sorun bu nasıl imgeleyeceğim dokunup hisset diyosun bunu nasıl yapacağım siz bunu yapmayı nasıl öğrendiniz ben de istiyorum.Annemden babamdan uzaktayım onlar beni can-ı gönülden arasınlar istiyorum.o dediğim yurda çıkıp orayı kendi isteğime göre döşeyip araştırmalarımı bölünmeden çok daha rahat bir şeklde yapmayı istiyorum o olmazsa kafama uygun huyu düzgün cömert iyi inyetli bana uygun 2-3 kız arkadaş bulup onlarla okuluma tek vesait eve çıkmak istiyorum.ama bunların bir am önce olmasını istiyorumkafama uygun huyu düzgün bena uygun beni seven bi arkadaşım olsun istiyorum(kız) çünkü yurtta konuşacak arkadaşım olmadığı için annemin babamın beni aramasını istiyorum onlar da aramıyolar ben bi seferde istiyorum ki onlar ben aramadan beni arasınlar gitttiğimde beni sıcak karşılasınlar ama iştee BANA İMGELEMEYİ ÖĞRETİN LÜTFEN hayatta sahip olduklarıma annemi babamı kardeşimi Allah bizi birbirimize bağışladığı için şu anda sahip olduklarıma binlerce kez Allahıma şükrediyorum.peki ben nerede hata yaptım duamın kabul olması için daha neler yapabilirim acaba.Böyle bunları düşünüyorum bir sürü olmasını istediğim şey var ama okulu kazanıp anamdan babamdan ayrılıp yurda geldiğimden beri hiçbir istediğim olmadı artık istediklerimin olmasını istiyorumm buna inanıyorum buunun için çalışıyorum da.LÜTFEN BANA YARDIM EDİİİİNNN...
canım telkin dinliyo musun, önce düzenli olarak telkin dinlemeni tavsiye ediyorum, çünkü ben dinliyorum ve inan ben farkında olmadan kendim çok geliştim.
imgelemeye gelince onu da bildiğim kadarıyla anlatiim, mesela ailenin seni aramasını istiyosun ya, telefonunun çaldığını imgele o sesi duy sonra telefonda annenin sesini duy, sana nasılsın kızım dediğini duy, öyle güzel hayalini kur ki o anı yaşa ve mutlu ol, aradığı an nası mutlu hissediceksen öyle hisset, sonra da bunu yaptığını unut gitsin başka şeylerle meşgul olmıya devam et, ama acaba arıycaklar mı diye düşünme, çünkü arıycaklar inan..
istediğin gibi bi arkadaşın olması için de böyle imgeleme yapabilirsin, yani hayal gücünü kullan canım, göreceksin çok eğlenceli, bunu yaparken eğlenmene bak, acaba olur mu olmaz mı diye düşünme, biraz rahat ol, ve hiçbi istediğim olmuyo neden acaba falan gibi düşünceleri kafandan çıkarmalısın canım, bunun içinde duygularından arınmalı ve anı yaşamalısın..
bilgendilo isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla