Cevap: evrene dileğimi gönderdim emirdir deyip bonusuyla geldi 1. olay geçen gün mınıbuse bindim ve gezmeye gıdıoruz. camlar acık ve cereyan yapıor kalktım camın bırazını kapattım o kalabalıkta ..tamamını kapatamadıgım için engelleyemedım tabi.bende direk baş agrısı yapıor .ve basım agrımaya baSlamadı ..gunum berbat gecıcektı..o arada imgeledım :) vew cengaver gıbı bır kız kalktı camı kpattı .hemde tam imgeledıgım kız ...nasıl mutlu oldum nasıl mutlu oldum anlatamam... 2. olay kupon biriktiriyorum ..gazete alamaya gıttım bırde ne göreyım alacagım gazete bıtmış ve dıger gazete alacagımm yer 15 dk uzaklıkta hemn imgeledım .ve sonuç içeri girip bakkalcı gazete okuyor. sordum varmı dıe.adamda evet bı tane kaldı ben okuyorum ama buyrun alın dedı ... bir sevınç hemn aldım ... 3.olay bi arkadasım uzun zamndır benı aramıyordu .imgeledım :) ve akşam beni aradı sohbet ettik ..ban kırılmış bu yuzden aramıyormuş .yaty geçiş yaptıgıma cok kızmış (sınıf arkadasımdı )...bonusuda bana hak verdi .... bunlar belki tesadüf belki degıl ..ama ben evrene guvenıyorum :) ve ne istersem bana allahın iznıyle geri dönecegıne inanıyorum
__________________ ...herşey çok güzel... bir varmış birde bakmışsınki yok olmuş |