Alıntı:
Mustang Nickli Üyeden Alıntı
Çok güzel bir paylaşımdı emeğine sağlık .Keşke senin bu yazdıklarını hepimiz yapabilsek öncelikle duygularımızı nekadar rahat anlatırsak sorunlarımıza okadar çabuk yanıtlar alabiliyoruz.Kıdeminden dolayıda seni kutlarım . |
Evet, çok haklısın.Sevgi de, öfke de içimizde kaldığı zaman çok sorunlara yol açabiliyor maalesef.Önemli olan bu duyguları en doğru ve pozitif şekilde yansıtabilmek. Teşekkürler mustang...
Alıntı:
hayalayaz Nickli Üyeden Alıntı
merhaba
buraya ilk geldiğinde nickin dikkatimi çekti..umutlarını, isteklerini ve bunları gerçekleştirmek için verdiğin kararı deklare eder nitelikte bir nick seçmişsin kendine...kendi kendime "ne güzel başını dimdik tutuyor dedim..sarsılmış belki ama yıkılmamış..enerjisi çok güzel maaşallah.." gerek bu günlerde işlerimin yoğunluğu..gerek oğlumun ameliyatı...sana yazamadım..günlüğün hayırlı olsun...hep sevinçli, motive eden mesajlarla dolsun...ilerlemek adına seçtiğin yolu çok sevdim..yanılmıyorsam çözüm odaklılardansın..böyle yürümeye devam et emi...yazdığın mesajlar, paylaştığın konular benim içimi açıyor,hem bir teşekkür edeyim, hemde kıdemini kutlayayım dedim saygılı sevgiler... |
Teşekkür ederim hayal abla.Yaşadığımız sıkıntılar her ne kadar sevmesek de, bize kattıkları değer büyük.Önemli olan hayatımızda aldığımız eksileri artıya çevirebilmek..Bu siteyle tanışana dek hep bir arayış içindeydim zaten...Ama buranın kazandırdıkları farklı oldu.Bu kadar geç keşfettiğime üzülüyorum ; yine de şanslı sayıyorum kendimi.Güzel dileklerin ve nasihatlerin için tekrar teşekkürler.Sizler gibi güçlü rehberlerle hayat daha da güzel olacak. Buna eminim...
Alıntı:
Sycorox Nickli Üyeden Alıntı
Günlüğün hayırlı olsun,biraz geç yazsamda:)
Çok olumlu bir enerji var günlükte...Zaten Hayal ablanın dediği gibi nickinden belli oluyor...Gelişimlerinin devamını diliyorum,güzel paylaşımlarını bekliyoruz |
teşekkürler Sycorox. Hep birlikte hep daha iyiye... web siteni de gezdim dün akşam. Oldukça hoş, eğlenceli.Bu olumlu enerjini hiç kaybetmemen dileğiyle...