12-11-2010, 04:48 PM
|
#18 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Alıntı: Zerynthia Nickli Üyeden Alıntı
Yüsraaaaaaaa, Böyle keyifle otururken bugünün doğum günün olduğunu farketmek neşeme neşe kattı. Canım beniiiiiimmmmm... Doğum günün kutlu olsun. İyi ki bizlerlesin. Seni tanıdığım için herkes gibi ben de kendimi çoooook mutlu ve şanslı hissediyorum. Pastamızı üflemeden önce dilek tutmayı unutmuyoruz. Kurallar her zaman belli. Pastanın en büyük dilimini ben yerim. :) Ancak bu sefer bir ekleme yapmak istiyorum. Dileğini evrene postalarken araya beni de sıkıştırırsan çooooookkkk mutlu olurum. Biraz fazla mı fırsatçıyım ne? :) Senin için her şeyin en iyisini diliyorum. Evliliğinde her şeyin sorunsuz olmasını, o çoookk istediğin bebeğine en hayırlı şekilde kavuşmanı, sağlık, bolluk, bereket ve neşe içinde huzurlu, mutlu bir ömür geçirmeni dilerim. Her şey gönlünce ve sevgiyle olsun. Seni seviyorum. İyi ki doğdun. İşte hediyen... Doğru yer ve zamanda bütünün hayrına olacak şekilde girsin yaşamına. Sevgiyle kal, sağlıkla nefes al. |
canlarım benimmmm...sizleri tanıdığım için ve bir pastada sizinle kestiğim için çok mutluyum..tüm gönlündekiler senin olsun..seni seviyorumm..
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |