Tekil Mesaj gösterimi
Alt 12-11-2010, 04:51 PM   #19 (permalink)
bluegirlx
Dolphin

bluegirlx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
bluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond reputebluegirlx has a reputation beyond repute
Standart Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi

Alıntı:
yeni bir hayat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Doğumgünün kutlu olsun Yüsra'cığım;

Yeni yaşının sağlık,mutluluk,huzur,aşk,başarı kısacası güzel bir hayat için ne gerekiyorsa getirmesini diliyorum..

Farkındalıklarının arttığı muhteşem günler seni bekliyor,herşey gönlünce olsun canım..

Nice senelere...

canım çok teşekkür ederimm..senin gibi insanlarda çok gelmiyor..iyiki sizleri farketmişimm..sizleri farkedecek gözlere sahip olduğum için atrıca şükür ediyorum..en zor samanlarımda desteğinizi gördümm..benim için hiç sanal olmadınız hep gerçekten daha gerçektiniz ..iyiki varsınız..

bluegirlx isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla