12-11-2010, 04:57 PM
|
#20 (permalink)
|
Dolphin
Tesekkür: 4,057
1,534 Mesajinıza toplam 6,218 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Taze Modumuz Bluegirlx'in Doğum Günü Partisi Alıntı: matri Nickli Üyeden Alıntı
mutlu yillar arkadasim, dogum gunun kutlu olsun mutlu ol senelerce.... | Alıntı: bigokyanus Nickli Üyeden Alıntı
Doğum günün kutlu olsun , mutlu ol senelerce :)
Çiçeği burnunda modum doğum günün sana tüm güzellikleri beraberinde getirsin ve her şey gönlünce olsun :) İyi ki doğdunnnn... | Alıntı: raina Nickli Üyeden Alıntı
doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu sağlıklı huzur dolu seneler geçirmen dileğiyle :)
sevgiler... | Alıntı: cliviaf Nickli Üyeden Alıntı
Kutladım ama burdan da kutlayayım. doğumgünün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara | Alıntı: delimanyak Nickli Üyeden Alıntı
her şey güzel gönlünce gelişir ve devam eder inşallaahh : ) mutlu yıllaar.. : ) | Alıntı: smyrna1 Nickli Üyeden Alıntı
mavikız doğum günün kutlu olsun:) | Alıntı: nazendem Nickli Üyeden Alıntı
Mutlu ,huzurlu,sağlıkla ve sevgiyle dolu bir ömür geçirmen dileğiylee........ | Alıntı: hayatimdegisti Nickli Üyeden Alıntı
Yeni yaşınızda tüm dilekleriniz gerçek olsun.Sağlık bolluk bereket dolu nice yaşlar diliyorum. |
hepinize ayrı ayrı teşkkürler..hayatımda olduğunuz için ayrıca teşekkürler..birlikte nice senelere...
__________________ Ben bir ışık işçisiyim..Işık taşırım doğam gereğii..İşim zor sanmayınn..Bazen ben onu taşırımm..Bazen o benii.. |
| |